|
Sumotori
|
 |
« στις: Ιούνιος 27, 2009, 05:35:31 μμ » |
|
Τι θα λεγατε να βαζαμε ως κανονα το να γραφουν ολοι με ελληνικους χαρακτηρες περα των λατινικων λεξεων? Βασικα εχουν αρχισει και αυξανονται τα post και ειναι πραγματικα κουραστηκα τα greeklish. Αυτη η γνωμη μου :/
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Morris
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 27, 2009, 05:49:45 μμ » |
|
+1 από μένα.
Με ελαστικότητα σε περιπτώσεις που δεν υποστηρίζει ελληνικά το pc και στο trash threads.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Sumotori
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 27, 2009, 06:20:56 μμ » |
|
Οπως το εχω στο μυαλο μου εννοειται και θα υπαρχει ελαστικοτητα... Δεν θα κοβεται κωλους απλα να προσπαθουμε ολοι για να εχει το forum μια καλυτερη παρουσια. Οσο για PC που δεν υποστηριζουν ελληνικους χαρακτηρες νομιζω δεν ισχυει... Ολα εχουν απλα πρεπει να τα ενεργοποιησεις... Στο κατω κατω γραφω και εναν απλο οδηγο στο πως να γινει.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Prophet Of Noise
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 28, 2009, 08:42:35 πμ » |
|
Μπορούμε να έχουμε ως κανόνα, να πηγαίνουν στα trash threads και όλα τα posts με ορθογραφικά λάθη;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Sumotori
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 28, 2009, 12:44:08 μμ » |
|
Δεν ειναι λιγο τραβηγμενο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 28, 2009, 02:02:58 μμ » |
|
elate re paidia ti lete na grafoume ellinika! edw ek8esh edwsa panelinies h mish htan greeklish! meta to katalava  gamata re... eidika to e to grafw sunexeia aggliko!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I make music for my people.... ...cause that's my people..
|
|
|
koulaxizis
Έχω αρχίσει και ψάχνομαι

Αποσυνδεδεμένος
Ισότητα, Ειρήνη, Αγάπη
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 05, 2009, 12:23:49 μμ » |
|
Τι θα λεγατε να βαζαμε ως κανονα το να γραφουν ολοι με ελληνικους χαρακτηρες περα των λατινικων λεξεων? Βασικα εχουν αρχισει και αυξανονται τα post και ειναι πραγματικα κουραστηκα τα greeklish. Αυτη η γνωμη μου :/
Συμφωνώ απόλυτα... είναι κουραστικό και δύσκολο να διαβάσεις, ειδικά μεγάλα κείμενα, σε greeklish...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
...της Αμαρτίας ο γιος, της Μοναξιάς ο μάγος...
|
|
|
|
sampladoros
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 05, 2009, 02:36:12 μμ » |
|
+1
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ok, ας πούμε ότι η πειρατεία σκοτώνει! Που θα βρω να αγοράσω όμως cds τα οποία δεν κυκλοφορούν πια;
|
|
|
|
Snoopy(SideOne)
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 05, 2009, 07:52:39 μμ » |
|
oti pei to koino!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
foooooooooootieeeeeeeeeeeees
|
|
|
|
Morris
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 08, 2009, 06:15:46 μμ » |
|
Γενικότερα να προτιμάτε τα Ελληνικά. Τα greeklish είναι μια μαλακία και μισή για το forum. Στο msn και στο irc κάντε ότι θέλετε, στο forum να προσπαθείτε όσο πιο πολύ γίνετε να γράφετε σωστά ελληνικά, ειδικά σε σοβαρά θέματα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DJ ALX
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 08, 2009, 06:30:35 μμ » |
|
Ναι αληθεύει αυτό, όσο και να τεμπελιάζουμε είναι το σωστό.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το άνωθεν κείμενο είναι καθαρά προσωπική άποψη του υποφαινομένου και μόνο ως προσωπική άποψη πρέπει να ληφθεί. Δεν έχει ουδενή σκοπό να θίξει πρόσωπα και καταστάσεις.
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 08, 2009, 07:23:32 μμ » |
|
αχ... αντε θα προσπαθήσω και εγώ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I make music for my people.... ...cause that's my people..
|
|
|
|
stackman
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 22, 2010, 02:19:55 πμ » |
|
Κανένα προμπ! Αν και τους τελευταίους μήνες ξεκίνησα να γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες οπότε με βολεύει 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|