Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 19, 2012, 12:55:52 πμ
   Αρχική   Chat [On Line] Users: (1) Wiki [Not Available] Tools Αναζήτηση Ημερολόγιο Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Αlx help...!  (Αναγνώστηκε 516 φορές)
stolen_loops
Έχω αρχίσει και ψάχνομαι
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« στις: Αύγουστος 07, 2009, 11:29:53 πμ »

Λοίπον δεν ξέρω αν έβαλα το θέμα στη σωστή ενότητα αλλά επειδή ψάχνω κάτι εδώ και χρόνια ρωτάω γιατί θα ξέρεις στάνταρ
Πρίν κάτι χρόνια είχε δείξει το Mad μια συναυλία σας ως TXC πρέπει να ήταν κάπου μεταξύ '97-'99 και απο οτι θυμάμαι είχε μέσα κομμάτια απο τη γεύση του μένους και ήταν ψιλομεγάλη σε διάρκεια. Τo live απλά γάμαγε.
Αν μπορείς να δώσεις τπτ infos για το συγκεκριμένο Live πότε έγινε που αν μπορούμε να το δούμε ξανά αν σκέφτεσαι να το βάλεις σε κάποιο project+++
Καταγράφηκε
DJ ALX
Administrator
Roger Linn is my homeboy

Feel Free to Hate on Me

Προφίλ WWW
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 07, 2009, 05:15:33 μμ »

Λοίπον δεν ξέρω αν έβαλα το θέμα στη σωστή ενότητα αλλά επειδή ψάχνω κάτι εδώ και χρόνια ρωτάω γιατί θα ξέρεις στάνταρ
Πρίν κάτι χρόνια είχε δείξει το Mad μια συναυλία σας ως TXC πρέπει να ήταν κάπου μεταξύ '97-'99 και απο οτι θυμάμαι είχε μέσα κομμάτια απο τη γεύση του μένους και ήταν ψιλομεγάλη σε διάρκεια. Τo live απλά γάμαγε.
Αν μπορείς να δώσεις τπτ infos για το συγκεκριμένο Live πότε έγινε που αν μπορούμε να το δούμε ξανά αν σκέφτεσαι να το βάλεις σε κάποιο project+++

Ήταν στο Camel club και έγινε τέλη Φεβρουαρίου το 1999. Το μοντάζ το έκανα ο ίδιος γιατί δεν εμπιστευόμουν τους μοντέρ του MAD. Πήγα ο ίδιος στο MAD και έκατσα απο το απόγευμα μέχρι την επόμενη μέρα το μεσημέρι. Και το τελείωσα μερικές ώρες πρίν βρεί στον αέρα!  Tongue
Προβλήθηκε για πρώτη φορά την προτομαγιά της χρονιάς εκείνης.

Να φανταστείς η συναυλία αυτή έγινε μερικούς μήνες ΠΡΙΝ βγεί η Γεύση του Μενους οπότε κάποια από τα κομμάτια από την δική μου πλευρά ήταν τελείως rough mix και όχι ολοκληρωμένα από πλευρά προγραμματισμού.

Νομίζω έχω ένα ΒΕΤΑ SP master από τη συναυλία αυτή αλλά άντε να βρείς BEAT player!
Καταγράφηκε

Το άνωθεν κείμενο είναι καθαρά προσωπική άποψη του υποφαινομένου και μόνο ως προσωπική άποψη πρέπει να ληφθεί.
Δεν έχει ουδενή σκοπό να θίξει πρόσωπα και καταστάσεις.
stolen_loops
Έχω αρχίσει και ψάχνομαι
**

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 07, 2009, 08:02:43 μμ »

Ήταν στο Camel club και έγινε τέλη Φεβρουαρίου το 1999. Το μοντάζ το έκανα ο ίδιος γιατί δεν εμπιστευόμουν τους μοντέρ του MAD. Πήγα ο ίδιος στο MAD και έκατσα απο το απόγευμα μέχρι την επόμενη μέρα το μεσημέρι. Και το τελείωσα μερικές ώρες πρίν βρεί στον αέρα!  Tongue
Προβλήθηκε για πρώτη φορά την προτομαγιά της χρονιάς εκείνης.

Να φανταστείς η συναυλία αυτή έγινε μερικούς μήνες ΠΡΙΝ βγεί η Γεύση του Μενους οπότε κάποια από τα κομμάτια από την δική μου πλευρά ήταν τελείως rough mix και όχι ολοκληρωμένα από πλευρά προγραμματισμού.

Νομίζω έχω ένα ΒΕΤΑ SP master από τη συναυλία αυτή αλλά άντε να βρείς BEAT player!

με πόρωσες κ άλλο τώρα έχω πάει σε live Ελλήνων ξένων μετά το 2003 αλλά αυτό δεν έπαιζε αλλού όποιος το έχει δεί ή πήγαινε σε live τότε καταλαβαίνει. Beta κλπ δεν έχω ιδέα τι είναι  Tongue αλλά παίζει να το δούμε ξάνα??
Καταγράφηκε
DJ ALX
Administrator
Roger Linn is my homeboy

Feel Free to Hate on Me

Προφίλ WWW
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 08, 2009, 01:13:48 πμ »

δεν ξέρω αν θα το ξαναδούμε.

τα σπάγαμε τότε ε?

Tongue

Καταγράφηκε

Το άνωθεν κείμενο είναι καθαρά προσωπική άποψη του υποφαινομένου και μόνο ως προσωπική άποψη πρέπει να ληφθεί.
stolen_loops
Έχω αρχίσει και ψάχνομαι
**

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 10, 2009, 12:34:31 μμ »

τα σπάγατε+τα κολλάγατε  Tongue
βγάλτο Alx  Grin δώσε ένα απόσπασμα κάτι να καταλάβουν και οι υπόλοιποι τι ζειπαί !!
Καταγράφηκε
DJ ALX
Administrator
Roger Linn is my homeboy

Feel Free to Hate on Me

Προφίλ WWW
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 11, 2009, 04:15:57 πμ »

Δεν ήμουν μόνος μου σε αυτό οπότε δεν μπορώ να πάρω πρωτοβουλία μόνος μου.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τί σου λέω.
Καταγράφηκε

stolen_loops
Έχω αρχίσει και ψάχνομαι
**

Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 14, 2009, 12:34:27 μμ »

Δεν ήμουν μόνος μου σε αυτό οπότε δεν μπορώ να πάρω πρωτοβουλία μόνος μου.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τί σου λέω.

καταλαβαίνω πολύ δύσκολο  Sad
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: