Λοίπον δεν ξέρω αν έβαλα το θέμα στη σωστή ενότητα αλλά επειδή ψάχνω κάτι εδώ και χρόνια ρωτάω γιατί θα ξέρεις στάνταρ
Πρίν κάτι χρόνια είχε δείξει το Mad μια συναυλία σας ως TXC πρέπει να ήταν κάπου μεταξύ '97-'99 και απο οτι θυμάμαι είχε μέσα κομμάτια απο τη γεύση του μένους και ήταν ψιλομεγάλη σε διάρκεια. Τo live απλά γάμαγε.
Αν μπορείς να δώσεις τπτ infos για το συγκεκριμένο Live πότε έγινε που αν μπορούμε να το δούμε ξανά αν σκέφτεσαι να το βάλεις σε κάποιο project+++
Ήταν στο Camel club και έγινε τέλη Φεβρουαρίου το 1999. Το μοντάζ το έκανα ο ίδιος γιατί δεν εμπιστευόμουν τους μοντέρ του MAD. Πήγα ο ίδιος στο MAD και έκατσα απο το απόγευμα μέχρι την επόμενη μέρα το μεσημέρι. Και το τελείωσα μερικές ώρες πρίν βρεί στον αέρα!

Προβλήθηκε για πρώτη φορά την προτομαγιά της χρονιάς εκείνης.
Να φανταστείς η συναυλία αυτή έγινε μερικούς μήνες ΠΡΙΝ βγεί η Γεύση του Μενους οπότε κάποια από τα κομμάτια από την δική μου πλευρά ήταν τελείως rough mix και όχι ολοκληρωμένα από πλευρά προγραμματισμού.
Νομίζω έχω ένα ΒΕΤΑ SP master από τη συναυλία αυτή αλλά άντε να βρείς BEAT player!