|
DJ ALX
|
 |
« στις: Σεπτέμβριος 23, 2009, 04:07:13 μμ » |
|
Μετά από τόσο καιρό ολα τα μέλη γνωρίζουν πάνω-κάτω ποιά μηχανήματα έχουν τα άλλα μέλη.
Εδώ λοιπόν θα κάνουμε requests για hardware που θα θέλαμε να κάνουν review οι κάτοχοί τους.
Πάμε λοιπόν.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το άνωθεν κείμενο είναι καθαρά προσωπική άποψη του υποφαινομένου και μόνο ως προσωπική άποψη πρέπει να ληφθεί. Δεν έχει ουδενή σκοπό να θίξει πρόσωπα και καταστάσεις.
|
|
|
|
DJ ALX
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 23, 2009, 04:09:21 μμ » |
|
1o request από μένα: MV8800, Fantom και Motif από Prophet of Noise  Akai S1000 από Morris Akai MPC2000xl από Morris και Metro MPC2500 από Romanticut και MPC3000 από PaulDirty και Dope Sound Corp
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 23, 2009, 04:11:18 μμ από DJ ALX »
|
Καταγράφηκε
|
Το άνωθεν κείμενο είναι καθαρά προσωπική άποψη του υποφαινομένου και μόνο ως προσωπική άποψη πρέπει να ληφθεί. Δεν έχει ουδενή σκοπό να θίξει πρόσωπα και καταστάσεις.
|
|
|
|
pauldirty
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 23, 2009, 05:33:59 μμ » |
|
Δεν έχω πρόβλημα να κάνω review για το mpc 3000 αλλά μιας και δεν έχω άλλη εμπειρία από hardware δεν νομίζω οτί είμαι στην θέση να το αξιολογήσω - βαθμολογήσω αντικειμενικά.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Θα επίθεση κάθε nigga ποιος χαλάρωση Mack του. Ελάτε πλήρως συσκευασμένα σε λιπαρές ουσίες στιβαρό στοίβα.
|
|
|
|
Morris
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 23, 2009, 07:26:56 μμ » |
|
Akai S1000 από Morris
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DJ ALX
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 23, 2009, 08:47:35 μμ » |
|
Δεν έχω πρόβλημα να κάνω review για το mpc 3000 αλλά μιας και δεν έχω άλλη εμπειρία από hardware δεν νομίζω οτί είμαι στην θέση να το αξιολογήσω - βαθμολογήσω αντικειμενικά.
Να σου δώσω το MPC2000 classic και να μου δόσεις το MPC3000 για μια-δύο βδομάδες τότε... Just kidding.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pauldirty
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 24, 2009, 07:09:18 πμ » |
|
Αυτό γίνεται, αλλά θα προτιμούσα xl αντί για classic 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Θα επίθεση κάθε nigga ποιος χαλάρωση Mack του. Ελάτε πλήρως συσκευασμένα σε λιπαρές ουσίες στιβαρό στοίβα.
|
|
|
|
kebzer
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 24, 2009, 08:45:51 πμ » |
|
Thes na sou dwsw egw ena XL? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
What is a beat without my life clap...
|
|
|
|
DJ ALX
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 24, 2009, 09:35:08 πμ » |
|
εχουμε και XL.
Εάν θες να δείς πως είναι φτιαγμένος ένας από τους καλύτερους samplers ever made by man να σου δώσω και το Kurzweil K2000rs. Αλλά θα κάνεις πάνω απο μήνα να μάθεις τί γίνεται.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LogoS
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 24, 2009, 10:59:59 μμ » |
|
kanena grigoro review gia to akai s20...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
" Bobby said "Fuck spendin 50 on a whip buy a clip" Mental flip got a thousand tracks stored on a chip Said he had mad toys to make noise to split and separate drums like asteroids The concerned producer sampled this question Hit him with the beat for the answer with extra compression When sound travel it quickly grab you and equalizes the pitch up until it have you " GZA
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 25, 2009, 04:33:46 μμ » |
|
kanena grigoro review gia to akai s20...
einai basika to s01.... sto youtube exei apisteuta videakia... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z-9T0xGmxdg[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JxIJmlbrky0[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8NNyxQhLfQA[/youtube] 2 sampleraki paixnidia h8ela panta to su10.... pou to bare8ika  kai to s20... pou elpizw na tsimpisw fetos...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I make music for my people.... ...cause that's my people..
|
|
|
|
LogoS
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 25, 2009, 06:22:48 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
" Bobby said "Fuck spendin 50 on a whip buy a clip" Mental flip got a thousand tracks stored on a chip Said he had mad toys to make noise to split and separate drums like asteroids The concerned producer sampled this question Hit him with the beat for the answer with extra compression When sound travel it quickly grab you and equalizes the pitch up until it have you " GZA
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 25, 2009, 06:26:08 μμ » |
|
plaka kaneis? to 8elw!!!
tigka sti mpixla opote pisteuw na mhn anebei h timh...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LogoS
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 25, 2009, 06:32:46 μμ » |
|
tha ekana bid little man.. alla xallali! diko sou.. estila tou msg an stelnei ektos germania alla den mou apantise akoma. vvres tropo na to paralaveis.. exei kai custom paintjob
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 25, 2009, 06:39:54 μμ » |
|
to paint job tou einai... den exw ti na kanw... ekei pou ekana ena graff mou epese kai sto sampler 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LogoS
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 05, 2009, 04:55:46 μμ » |
|
alx, oi akroates sou apaitoun.... REVIEW GIA TO KURZWEIL!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Prophet Of Noise
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 06, 2009, 06:41:45 μμ » |
|
κι εγώ review για το kurzweil θέλω, αλλά απέναντι σε motif και fantom.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 06, 2009, 09:18:13 μμ » |
|
novation bass station kai drum station plz!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Strike Beats Ent.
Ερασιτέχνης
Αποσυνδεδεμένος
Stike Beats Entertainment
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 25, 2010, 01:51:53 πμ » |
|
Αναμένονται Reviews από εμένα για: Roland Juno-D, Korg TR-Rack. Θα αργήσουν λίγο λόγω έλλειψης χρόνου. Ευχαριστώ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 24, 2010, 07:46:57 μμ » |
|
auto to basstation... ti leei ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DJ ALX
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 09, 2011, 10:53:30 μμ » |
|
alx, oi akroates sou apaitoun.... REVIEW GIA TO KURZWEIL!!!!  Οκ θα κάνω αλλά θα είναι η ιστορία της ζωής μου. χαχαχα!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DJ ALX
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 09, 2011, 10:54:08 μμ » |
|
auto to basstation... ti leei ? και αυτό θα πάρει την σειρά του.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DJ ALX
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 03, 2011, 07:13:31 μμ » |
|
Akai S1000 κι από μένα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LogoS
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 04, 2011, 07:32:01 μμ » |
|
thank you !
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|