Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 19, 2012, 01:20:56 πμ
   Αρχική   Chat [On Line] Users: (1) Wiki [Not Available] Tools Αναζήτηση Ημερολόγιο Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Ελληνες beatmakers και Ελληνες mc's..........  (Αναγνώστηκε 1089 φορές)
KARNE MAD NICE
Παραγωγές & Σια Ο.Ε
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ WWW
« στις: Νοέμβριος 02, 2009, 03:53:32 μμ »

Bλεπω τον τελευταιο καιρο μεγαλη αυξηση των παιδιων που ασχολουνται με beatmaking.......το ιδιο κ με αυτους που ασχολουνται με mc-ιλικια!

Απο την πλευρα των beatmakers βλεπω πως ολοι πουλανε beats ή ασχολουνται με την προοπτικη να πουλησουν κ πως πολλοι απ αυτους το εχουνε παρει πολυ στα σοβαρα το θεμα κ αγοραζουνε samplers-monitors-καρτες ηχου κ κλπ........προσωπικα το βρισκω λογικο να πουλανε τα beats τους αφου εχουνε σκασει ενα σεβαστο ποσο για εξοπλισμο κ εχουνε φαει ατελειωτες ωρες στο pc για να μαθουνε προγραμματα κ κλπ!

Απο την πλευρα των mc's ομως δεν βλεπω σοβαροτητα........η πλειοψηφια ζηταει δωρεαν beats ....ψαχνεται για το πως θα παρει ενα μικροφωνο των 15 ευρω για να το συνδεσει κ να σαχλαμαρισει!!

Στο beatmaking πιστευω προχωραει πολυ το θεμα στην Ελλαδα.........αλλα σε θεματολογια στιχων παραμενει στα ιδια ακριβως (για να μην πω οτι χειροτερευει συνεχεια!) τα τελευταια 5 χρονια!

Εχετε αντιληφθει κ εσεις κατι παρομοιο ή μηπως ειναι η ιδεα μου???
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 02, 2009, 03:56:10 μμ από karnezis » Καταγράφηκε

KARNE MAD NICE - Survival Of The iLLEST VOL.1 BEAT TAPE 2012

http://www.reverbnation.com/karnemadnicebeats
sampladoros
Παραγωγές & Σια Ο.Ε

Συγνώμη απέθαντοι σκοποί για τούτα 'δω τα φάλτσα!

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 02, 2009, 03:56:49 μμ »

Περιέγραψες μεγάλο κομμάτι της παρακμάζουσας πραγματικότητας...

Χαιρετίζω μόνο όσους προσπαθούν να δώσουν νέα πνοή στην μουσική [όχι μόνο στο hiphop].
Καταγράφηκε

Ok, ας πούμε ότι η πειρατεία σκοτώνει!
Που θα βρω να αγοράσω όμως cds τα οποία δεν κυκλοφορούν πια;
Morris
Administrator
Χάθηκα στα Ανάκτορα

I didn't let the bastards get me down

Προφίλ WWW
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 02, 2009, 04:30:02 μμ »

Το beatmaking απαιτεί χρήμα και αυτό κάνει τους beatmakers να ασχοληθούν σοβαρότερα έτσι ώστε να πιάσουν τα λεφτά τους τόπο. Επίσης απαιτεί όρεξη για μάθηση τόσο στον θεωρητικό τομέα όσο και στον τεχνικό. Το beatmaking είναι πολύ πιο ενδιαφέρον κομμάτι της κουλτούρας και αυτό γιατί είναι πιο χειροπιαστό. Ένας beatmaker πρέπει να ασχοληθεί, να μάθει και να πάθει για να μπεί στον κύκλο των ανθρώπων και να γίνει μέλος της "beatmaking κοινότητας". Αυτή η "κοινότητα" είναι μυστικοπαθής και ελιτίστικη σε αντίθεση με την "mcing κοινότητα" που μπορεί να γίνει μέλος ο καθένας ακόμα και με κακούς στίχους, κακό χιούμορ και πολύ ψέμα.

Το mcing τεχνικά απαιτεί ένα στυλό και ένα χαρτί. Αυτό κάνει τους περισσότερους να ασχολούνται με αυτό. Το κακό είναι ότι επειδή το τεχνικό θέμα είναι μηδαμινό όλοι νομίζουν ότι μπορούν να γίνουν mcs γράφοντας ότι τους κατέβει, τις περισσότερες φορές αχρείαστα πράγματα, τιποτένιας αξίας προσωπικές εμπειρίες και φτωχής φαντασίας ιστορίες. Ακόμα χειρότερο γεγονός είναι η επικέντρωση της προσπάθειας στο flow, δηλαδή ο καθένας γράφει και μια μαλακία και αυτή η μαλακία θεωρείτε καλή (από αυτούς που μάλλον άρχισαν να ακούνε μουσική με κατεβασμένα mp3 χαμηλού επιπέδου) μόνο και μόνο γιατί έχει καλό ρυθμό απαγγελίας ή ραπαρίσματος αν θέλετε.
Οι περισσότεροι mcs δεν γνωρίζουν καλά καλά τη χρήση της ελληνικής, έχουν πολύ φτωχό λεξιλόγιο και αναλώνονται σε κακές μυθοπλασίες, αποκυήματα της φαντασίας τους και ανούσια/αχρείαστη κακία γιατί αυτό θεωρούν και το πνεύμα της hiphop κουλτούρας.
Καταγράφηκε

sampladoros
Παραγωγές & Σια Ο.Ε

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 02, 2009, 10:11:04 μμ »

Να συμπληρώσω επίσης στον Morris ότι οι mcs που βγαίνουν με το κιλό πλέον είναι -AΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ- αμόρφωτοι πνευματικά, ημιμαθείς, αδυνατούν να γράψουν μια σωστή πρόταση, να συντάξουν έστω με το απλό "Υποκείμενο - Ρήμα - Αντικείμενο" και πολλοί απο αυτούς έχουν τεράστια προβλήματα άρθρωσης...

Απλά γαυγίζουν/νιαουρίζουν "καλά" κι αυτό το λένε flow.
Καταγράφηκε

KARNE MAD NICE
Παραγωγές & Σια Ο.Ε

Προφίλ WWW
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 03, 2009, 08:28:14 πμ »

Να συμπληρώσω επίσης στον Morris ότι οι mcs που βγαίνουν με το κιλό πλέον είναι -AΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ- αμόρφωτοι πνευματικά, ημιμαθείς, αδυνατούν να γράψουν μια σωστή πρόταση, να συντάξουν έστω με το απλό "Υποκείμενο - Ρήμα - Αντικείμενο" και πολλοί απο αυτούς έχουν τεράστια προβλήματα άρθρωσης...

Απλά γαυγίζουν/νιαουρίζουν "καλά" κι αυτό το λένε flow.

καλα αυτο που ειπες ειναι μαχαιρια στις καρδιες των μεγαλων ονοματων της Ελληνικης σκηνης! Tongue
Καταγράφηκε

kebzer
Global Moderator
Χάθηκα στα Ανάκτορα

Προφίλ WWW
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 03, 2009, 10:09:29 πμ »

Egw exw paratirisei eksarsh sto hardware, me eidikh protimish sta MPC. Ayto einai poli kalo, giati anagkastika opoios pire ena kapoia stigmh den tha mporei na vgazei allo fisher price beats.

Apla to kako einai oti akoma to epipedo xrhshs twn mixanimatwn einai xamilo enw yparxoun apeires plirofories kai tutorials gia na mathei kapoios na ta ksezoumizei.
Καταγράφηκε

What is a beat without my life clap...
metro.am
Global Moderator
Roger Linn is my homeboy

-ApsyxesMorfes-

Προφίλ WWW
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 04, 2009, 10:38:43 πμ »

to gamimeno exei polla tricks..
Καταγράφηκε

I make music for my people.... ...cause that's my people..
Nebo
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 08:01:55 μμ »

8a sumfwnisw me olous  Smiley ta pragmata pane pros to xeirotero pros to sunolo....eutixws uparxoun kapoia atoma pou to pairnoun sta sovara to beatmaking...alla.. uparxoun kai kapoioi alloi *edw paei vrisia*pou psaxnoun 8umata gia na vgaloun eukola fragka... giati fantazomai exoun dei polla ta matia sas!  Grin (p.x tupas na ftiaxnei beat se 2 lepta me to ejay kai na to poulaei 30+ euro...h na katevazei beat apo to limewire kai na TO VAFTIZEI diko tou kai na to poulaei) KREMASMAA :@
Καταγράφηκε

Ντελίριο
Morris
Administrator
Χάθηκα στα Ανάκτορα

Προφίλ WWW
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 08:38:36 μμ »

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι μαλάκας αυτός που πουλάει το beat αλλά αυτός που το αγοράζει.
Η άποψη μου για αυτούς που πουλάνε beats είναι ότι άμα θέλουν ας τα πουλήσουν αλλά στο μυαλό μου η μουσική είναι ομαδικό άθλημα, projects, παραγωγές, άτομα να ακούνε απο δω άτομα να ακούνε απο κει, ο τάδε να γράφει ένα πιανάκι και να το προσθέτει ο άλλος να αλλάζει τον ήχο της μπότας για να ακούγετε καλύτερα. Γενικά συλλογική δουλειά. Έτσι θα γούσταρα να είναι τα πράγματα.
Καταγράφηκε

Nebo
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 09:00:55 μμ »

sumfwno morris...to kanw kai egw, mazeuomaste me diaforous filous kai douleuoume oloi mazi panw se ena project ..peftei treli empneusi kai diathesi ...exei tuxei na fwnaksw  kai filous mou pou kseroun mousika organa (klasiki ki8ara,ilektriki,armonio,basso) kai na ginete o xamos sou lew! Grin giro sta 5-6 atoma frapedes kai dwstou!!aloste 2 xeria einai kalutera apo 1  Tongue
Καταγράφηκε

Ντελίριο
KARNE MAD NICE
Παραγωγές & Σια Ο.Ε

Προφίλ WWW
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 09:49:19 μμ »

χμμμ δεν συμφωνω με αυτη την συλλογικη δουλεια........

δεν εννοω να εχω ενα beat κ να φωναξω ενα φιλο να γραψει ηλεκτρικη κιθαρα.......εδω ειναι οκ η συμμετοχη.....

αλλα να μου πει ο αλλος πως θα ειναι το kick κ πως θα σκαει το clap δεν μ αρεσει.........

γιατι ο καθενας εχει την δικη του αισθητικη....κ με αυτη φτιαχνει τα beats του....

αλλο στυλ εχω εγω.......αλλο ο morris.........αλλο o metro κ κλπ
Καταγράφηκε

Nebo
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 10:03:28 μμ »

e nai re sy ayto enoeiete...alla pisteuw pou kai pou einai kalo na ginete mia silogiki prospa8eia mia fora sto toso ...ma8ainei o enas apo ton allon kai antalazonte apopseis kai idees...
Καταγράφηκε

Ντελίριο
Morris
Administrator
Χάθηκα στα Ανάκτορα

Προφίλ WWW
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 10:19:09 μμ »

Μωρέ μάλλον έχω καιρό να κάνω τέτοιο σκηνικό και μου λειψε αλλά τέσπα. Και μόνος σου να αράζεις να κάνεις παραγωγές λέει. Αλλά άμα έχεις groupaki ή καναν mc και αράζεις και κάνεις μαζί του project λέει πιο πολύ.
Καταγράφηκε

sampladoros
Παραγωγές & Σια Ο.Ε

Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 10:24:27 μμ »

Είμαι υπέρ των συλλογικών προσπαθειών!

Δεν ξέρω αν στο hiphop μπορεί να δουλέψει αυτό, αλλά στο σχήμα που συνεισφέρω, μόνο έτσι γίνεται δουλειά... Tα πάντα όλοι! Tongue
Καταγράφηκε

KARNE MAD NICE
Παραγωγές & Σια Ο.Ε

Προφίλ WWW
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 10:39:23 μμ »

πλακα πλακα μου βαλατε ιδεες τωρα..........χμμμ!! Shocked
Καταγράφηκε

vaib_one
Beatmaker Mixtape Artist
Έχω αρχίσει και ψάχνομαι
*

Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 06, 2009, 01:24:38 πμ »

μαγκιτες συμφορουμιτες γιο.!!!!

εγω παλι δεν εχω κανενα κινητρο...

κανεναν να  με πορωσει

να με κ@$#%@σει

ενα σκοπο..............

και 2546735735735 μισοτελειωμενα ψυχανωμαλα beats.

θα σκοτωνα για project/group/team κτλ κτλ...μια συνεργασια κατι ομαδικο.!!!
Καταγράφηκε

DeltaKid
Ερασιτέχνης
*

Κρατώ στο χέρι μου μια πένα ένα κόσμο για να πλάθω

Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 22, 2010, 01:22:32 μμ »

Είναι ωραίο να βλέπεις κόσμο να δουλεύει και να παίρνει τη δουλειά του στα σοβαρά..Εγώ θα γούσταρα πολύ προσωπικά να λάβω μέρος σε ένα project,είτε αφορά beatmaking,είτε αφορά mcing...Όσον αφορά τους νέους beatmakers (σαν εμένα  Tongue ),βλέπω παιδιά να προσπαθούν αρκετά να βγάλουν κάτι καλό και επιπλέον να ενδιαφέρονται για hardware και σοβαρή δουλειά..
Καταγράφηκε

Deltah - Λυκόφως/Playground Kidz - Ηράκλειο
metro.am
Global Moderator
Roger Linn is my homeboy

-ApsyxesMorfes-

Προφίλ WWW
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 24, 2010, 12:51:50 μμ »

Αυτή η "κοινότητα" είναι μυστικοπαθής και ελιτίστικη ...

auto ksana pes to... pragmatika...

karnezis o morris de leei 8a allakseis sonei kai kala to kick epidei to 8elei o allos.. 8a su kanei protash.. 8a akousete polla pragmata.. (px egw de 8a ebaza pote mou clap iouuu!!!) metraei h omadikh douleia pantos... arkei na mhn einai apo asxetous pou kseroun 2 effe kai sou lene bale reverb bale delay kai nomizoun oti etsi kai mono 8a allaksoun enan hxo!!

ante re morris ella sti gamw ellada Tongue
Καταγράφηκε

I make music for my people.... ...cause that's my people..
loupes_ki_etsi
Έχω αρχίσει και ψάχνομαι
**

Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 12, 2010, 12:06:43 πμ »

Λοιπόν. Εγώ θεωρώ σε γενικές γραμμές ότι οι mc's (στιχουργικά μιλώντας, για το τεχνικό μέρος δεν τιθεται καν θέμα συζήτησης) στο ελάντα είναι σκατά, και σε αυτό δε φταίει ούτε ότι έχουν 15 ευρώ μικρόφωνο ούτε ότι ψάχνουν (και καλά κάνουν) τσάμπα beats.

Οι beatmakers, και αυτοί σε γενικές γραμμές σκατά, και αυτό δεν αλλάζει με το ότι έχουν mpc και κάρτες ήχου (και καλά κάνουν), και όχι δεν το βρίσκω απαραίτητα λογικό να πουλάνε τα beats τους.

Θα μπορούσα να συντάξω ένα κείμενο τριάντα σελίδων στο οποίο θα τεκμηριώνω τη θέση μου, αλλά την έχω εκθέσει πολλές φορές και η κουβέντα γύρισε πάλι στην αρχή, σε φάση "μην τρελαίνεσαι ο καθένας έχει την άποψη του" και όλα κυριλέ.

Καταγράφηκε

100% REAL HIP-HOP AND BOOM BAP
Stevie Greek
Παραγωγές & Σια Ο.Ε

Προφίλ WWW
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 22, 2011, 09:12:10 πμ »

Αυτό που έχω παρατηρήσει σε γενικά επίπεδα είναι ότι οι περισσότεροι ντόπιοι rappers επικεντρώνονται πιο πολύ στη ποσότητα παρά στη ποιότητα.
Προσπαθούν να βγάλουν όσο περισσότερα κομμάτια γίνεται σε όσο το δυνατόν μικρότερο διάστημα.
Και βλέπεις τον Χ rapper να βγάζει ένα με δυο κομμάτια κάθε μήνα,το Ψ συγκρότημα να βγάζει mixtape κάθε εξάμηνο,και όλα αυτά να είναι κακής ποιότητας.
Άκουσα πρόσφατα ένα κομμάτι ενός συγκροτήματος στο φόρουμ του hiphop.gr όπου στο κομμάτι ακουγόταν φύσημα (!) από το μικρόφωνο και καθ' όλη τη διάρκεια του κομματιού ακουγόταν το ενοχλητικό ΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΦΦΦΦΣΣΣ μες τα αυτιά μου.
Απόρησα όταν άκουσα κομμάτι αυτού του συγκροτήματος που τόσο πολύ συζητιέται εκεί πέρα,και οι περισσότεροι λένε καλά λόγια για αυτό,να έχει τέτοιο ήχο.

Όσων αφορά τη θεματολογία του ραπ,έγραψα ένα κείμενο στο blog μου για αυτό,τονίζοντας τους "άγραφους κανόνες" του ελληνικού χιπ χοπ,και αναφορικά κάνω copy + paste ένα μικρό κομμάτι του κειμένου:

Παράθεση
Αν τα ραπ σου δεν είναι East Coast,τότε δεν αξίζεις να λέγεσαι ράππερ.
Αν δεν είσαι πολύ καλός στα Freestyle,δεν αξίζεις σα ραππερ.
Αν τα κομμάτια σου δεν είναι 50/50 στα μισά να λες ότι είσαι ο πιο γαμάτος ράππερ και στα υπόλοιπα μισά να είναι κλαψομούνικα,δεν είσαι σοβαρός ράππερ.
Άμα δε κάνεις 3-4 battle κομμάτια σε ένα δίσκο είσαι φλώρος.
Αν δε δίνεις κομμάτια σου δωρεάν είσαι ξεπουλημένος.
Αν δε κάνεις κομμάτι που να συμμετέχει ένας πασίγνωστος άλλος rapper,είσαι net mc.

Υπάρχουν "πρέπει" που περιορίζουν πολλούς καλλιτέχνες της ραπ σκηνής.

Τώρα όσων αφορά τους παραγωγούς,εκεί βλέπω να ισχύει κάπως το αντίθετο: ποιότητα υπέρ ποσότητας.
Τον παραγωγό δε τον νοιάζει να βγάζει συνέχεια κομμάτια "του κιλού" όπως θέλουν να κάνουν οι mcs επειδή νοιώθουν την ανάγκη να είναι στην επικαιρότητα.
Τον παραγωγό τον νοιάζει περισσότερο όταν θα βγάλει αυτό που θα βγάλει να αφήσει καλή εντύπωση.
Θα έλεγα πως οι παραγωγοί/beatmakers είναι πιο σχολαστικοί και τελειομανής από ότι οι rapper.

Και αυτό το νοιώθει περισσότερο κάποιος που προσπαθεί να κάνει και τα 2 ταυτόχρονα.
Εγώ για παράδειγμα έχω εσωτερικές αντιμαχίες με τον εαυτό μου.
Από τη μια η πλευρά του παραγωγού μέσα μου με κάνει να ακούω ξανά και ξανά τα beat μου μπας και βρω κάποιο μικρό ελάτωμα,μπας και έστω για δέκατα του δευτερολέπτου κάποιος ήχος δε μου αρέσει.
Και δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ έχω πει πως "αυτό το κομμάτι θα είναι έτσι",το ξανακούω και αυτό που μου φάνηκε ΟΚ τότε,τώρα μου φαίνεται αδύναμο ή χαζό,και θέλω να αλλάξω ολόκληρα τα συμβάντα ενός καναλιού και να το ξαναγράψω από την αρχή.
Από την άλλη η πλευρά του mc με κάνει να νοιώθω άγχος που δεν έχω κυκλοφορήσει κάποια δουλειά εδώ και πολύ καιρό και νοιώθω πως επειγόντος πρέπει να βγάλω κάτι..
Εκεί τη πάτησα λίγο σαν mc στην πρώτη μου απόπειρα που έκανα να ραππάρω,και με το που είχα έτοιμα κάποια beat είπα "οκ τώρα ηχογραφούμε!" και έκανα το γράψιμο των στίχων και την ηχογράφηση στα πεταχτά  Embarrassed με αποτέλεσμα να μου λεν διάφοροι ότι ενώ τα beat μου σα beat είναι καλά,το ραπ μου σα ραπ είναι κακό,και να έχουν και δίκιο.
Είναι ψυχολογικά εξαντλητικό να προσπαθείς να κάνεις και τα 2 ταυτόχρονα.  Sad
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 22, 2011, 09:35:07 πμ από Stevie Greek » Καταγράφηκε

90s
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 02:58:34 μμ »

Λοιπόν. Εγώ θεωρώ σε γενικές γραμμές ότι οι mc's (στιχουργικά μιλώντας, για το τεχνικό μέρος δεν τιθεται καν θέμα συζήτησης) στο ελάντα είναι σκατά, και σε αυτό δε φταίει ούτε ότι έχουν 15 ευρώ μικρόφωνο ούτε ότι ψάχνουν (και καλά κάνουν) τσάμπα beats.

Οι beatmakers, και αυτοί σε γενικές γραμμές σκατά, και αυτό δεν αλλάζει με το ότι έχουν mpc και κάρτες ήχου (και καλά κάνουν), και όχι δεν το βρίσκω απαραίτητα λογικό να πουλάνε τα beats τους.

Θα μπορούσα να συντάξω ένα κείμενο τριάντα σελίδων στο οποίο θα τεκμηριώνω τη θέση μου, αλλά την έχω εκθέσει πολλές φορές και η κουβέντα γύρισε πάλι στην αρχή, σε φάση "μην τρελαίνεσαι ο καθένας έχει την άποψη του" και όλα κυριλέ.

Συμφωνω, και μην ξεχναμε οτι οι καλυτερες δουλειες στη μουσικη που ασχολουμαστε τουλαχιστον εγιναν σε φαση "παρεας"
Εγω προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε μπιτ, δεν μου αρεσει σαν ιδεα καν. Δεν ειμαι κατα του να πουλας τα μπιτ σου αν το θες, απλα ουτε αυτο θα το εκανα.
Καταγράφηκε
mask
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ WWW
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 20, 2012, 07:55:12 μμ »

μαγκιτες συμφορουμιτες γιο.!!!!

εγω παλι δεν εχω κανενα κινητρο...

κανεναν να  με πορωσει

να με κ@$#%@σει

ενα σκοπο..............

και 2546735735735 μισοτελειωμενα ψυχανωμαλα beats.

θα σκοτωνα για project/group/team κτλ κτλ...μια συνεργασια κατι ομαδικο.!!!
Πόσο σε νιώθω σε αυτό;!
Αν και πλέον που άρχισα να ασχολούμαι όσο πιο σοβαρά μπορώ και με τα beats, παράλληλα με τους στίχους που ασχολούμουν σχεδόν ανέκαθεν, ψιλοψάχνω κίνητρο στον εαυτό μου.
Αλλά και πάλι, πόση όρεξη, κίνητρο και ενέργεια θα αντλήσεις από σένα τον ίδιο;
Καταγράφηκε

Ου Μπλέξεις
epimonos
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 26, 2012, 07:44:57 μμ »

egw pali eimai kainourios sthn paragwgh kai exw trelaaaa...otan leme trela trelaaaa...einai omws polu duskola ta pragmata oson afora tis melodies ktl!!!
Καταγράφηκε
SiPNO
Έχω αρχίσει και ψάχνομαι
**

Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 29, 2012, 08:20:00 πμ »

όντως υπάρχει έξαρση και στους 2 τομείς. Και όντως το beatmaking έχει μια πρωτιά από πλευράς ποιότητας
τώρα δεν μπορώ να μιλήσω για έξαρση σε hardware γιατί δεν ξέρω τι κάνει ο καθένας σπίτι του,
αλλά σίγουρα υπάρχουν πολύ που ξεκινούν με software.
Από τη πλευρά των mc's ναι μεν υπάρχει μεγάλη έξαρση,χωρίς να υπάρχει "τεχνογνωσία",τις περισσότερες φορές
αλλά μέσα σε αυτή τη μάζα βλέπω οτι σε σχέση με παλιότερα υπάρχουν άτομα με ταλέντο ή έστω με αρκετά
θετικά στοιχεία.
Καταγράφηκε

Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: