k egw se paromoia fash eimai.......arxizw kati kai oti mou vgei.
synithws den mporeis na to xarakthriseis kapws.!!!!
kalo einai na psaxnesai kai na dokimazeis diafora.!!
mporei na exw ena beat pou ta drums tou einai hip hop as poume kai na ftiaxw ena pattern pio grhgoro kai na ginei se fash breakbeat.
epishs apo samples pou den exoun kamia sxesh me reggae exw ftiaxei to aeon pou exw sto myspace mou.
sound is like colours.!!
kebzer go for it.!gamaei.! dub/dubstep/breakbeat/jungle/reggae/roots/ska <---pistevw einai poly kales epiroes gia to hiphop.
Aκουσα και μερικα beats σου απο το Myspace.
Ωραια ιδεα μαν.
Moody φαση.
Εγω μεχρις στιγμης εχω πειραματιστει με dark electro/industrial/DnB/Phat Sick Bass/South/crunk/horrorcore στοιχεια.
Μου φενεται λιγο δυσκολο να φτιαξω ομως κατι το οποιο να τα περιεχει ολα μαζι.
Δηλαδη σε ενα κομματι βαζω στοιχεια απο 2-3 ειδη,και ακουγεται καπως καλα.
Σε ενα αλλο κομματι βαζω 2-3 αλλα στοιχεια και ακουγεται καλα.
Αλλα αν και απομονομενα αυτα τα 2 διαφορετικα κομματια ακουγονται καλα,ακουγονται σαν τελειος διαφορετικο υπο-ειδος με αποτελεσμα να ειναι λιγο δυσκολο να κολλησουν σε ενα ενιαιο project οπως ενας δισκος.
Απ την αλλη το να συνχωνευσω ενα στοιχειο απ' το καθε τι σε ενα μονο κομματι μου φενεται εξεραιτικα δυσκολο,και αυτο προσπαθω να καταφαρω εδω και καποιο καιρο.
Ανοιγω ξανα και ξανα το ιδιο project και δοκιμαζω κατι διαφορετικο.
""
Ισως αμα βαλω αυτο το καναλι πιο δυνατα και με περισσοτερο reverb ? ,Ισως αμα πειραξω το αλλο με EQ ?""
Κατι τετοιες ιδεες μου ερχοντε συνεχεια και πειραματιζομαι,και δοκιμαζω ξανα και ξανα μπας και βρω μια "μυστικη φορμουλα" ρυθμισεων/επεξεργασιων η οποια θα μου δωσει τον ηχο που θελω και θα μπορω να την εφαρμοσω σε ολα τα κομματια.