Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 19, 2012, 01:38:29 πμ
   Αρχική   Chat [On Line] Users: (1) Wiki [Not Available] Tools Αναζήτηση Ημερολόγιο Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: 1 ... 3 4 [5] 6   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Νεα μέλη >> Κλικάρετε Εδώ << (και συστηθείτε)  (Αναγνώστηκε 14295 φορές)
Pappous
Έχω και studio πάμε μια βόλτα;
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Let The Good Times Roll

Προφίλ WWW
« Απάντηση #100 στις: Οκτώβριος 09, 2009, 12:29:00 πμ »

Glad to be on board   Grin Grin Grin Grin
Καταγράφηκε

"Όπως ο ζωγράφος παίρνει έτοιμα τα χρώματα και δημιουργεί έτσι και
o Beatmaker samplάρει κομμάτια και συνθέτει"

Γιάννης Μπουκουβάλας (Μουσουργός)
Nebo
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Οκτώβριος 20, 2009, 05:56:54 πμ »

kalws hr8a kai egw loipon... Grin  Eimai o xristos(nebo)eimai 18 xronwn kai eimai kontos Cool xaxa  Tongue ...asxoloume me thn mousiki paragwgi apo to 2006(ksekinisa me ena paixnidi sto playstation2 nomizw mtv musicgenerator legotan Grin xaxa)ayto m edwse to kinitro na psaksw  diafora software me pio polles dunatotites!etuxe na pesei sta xeria mou to fl studio 6 Fruity Loops !to ema8a arketa grigora mporw na pw...meta psaxnomoun me vst(mono sun8esi ekei thn periodo Music )to 2008 arxisa na asxoloume me to sampling(me software  Fruity Loops Tongue)...kai ton 1.5 teleutaio xrono asxoloume kai me to nuendo(kai fusika thn neoteri ekdosi tou fl (9) Fruity Loops )ayta....apo hardware kserw liga pragmata..(ayton ton xrono skeftomai na parw to 1o mou mpc)kai elpizw edw na ma8w tipota kai na mou dwsete kapoies plirofories.. na pw kai egw tis apories mou.. na antalaksoume gnwmes ta panta ola!!!  Smiley     yaw
Καταγράφηκε

Ντελίριο
metro.am
Global Moderator
Roger Linn is my homeboy

-ApsyxesMorfes-

Προφίλ WWW
« Απάντηση #102 στις: Οκτώβριος 20, 2009, 03:06:07 μμ »

geia sou nebo konte!!
kalws hr8es sto forum!! oti apories exeis mhn skefteis.. apla rwta!!
Καταγράφηκε

I make music for my people.... ...cause that's my people..
MyStiC_zN
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Νοέμβριος 18, 2009, 02:05:50 πμ »

Geia sas to onoma mou einai Kosmas.Menw athina.. spoudazw(eimai sto prwto 6mino) mousiki texnologia se ena idiwtiko iek...Sas xeretw loipon
Καταγράφηκε

Zn
mike_G.
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δεκέμβριος 12, 2009, 09:42:12 μμ »

Γεια χαρα νταν!!!Με λενε Μιχαλη απο Χανια Κρητης!!ειμαι 23 κ ακουω χιπχοπ απο το 97-98 καπου...Δεν εχω σταματησει στιγμη να ακουω χιπχοπ αλλα παραλληλα εχω κ αλλα ακουσματα οπως techno, progressive, electro house k house!!Αλλα γενικα ακουω τα παντα οτι μου αρεσει σε κυρια βαση ομως ειναι το χιπχοπ κ πιο πολυ το Ελληνικο πλεον!!Γραφτηκα εδω για να παρακολουθω τα νεα περι του Djing κ επειδη ασχολουμε με αυτο αλλα σε ερασιτεχνικο κ προσωπικο επιπεδο..
Καταγράφηκε
Morris
Administrator
Χάθηκα στα Ανάκτορα

I didn't let the bastards get me down

Προφίλ WWW
« Απάντηση #105 στις: Δεκέμβριος 12, 2009, 10:44:17 μμ »

welcome mike
Καταγράφηκε

dj homies
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ WWW
« Απάντηση #106 στις: Ιούνιος 09, 2010, 02:33:10 μμ »

γεια χαρα. γιωργος απο βεροια κοινως χομις απο τα 16 μου. ειμαι 26 χρονων και ασχολουμαι με τον κωδικα του hip hop απο τα 13 μου. Ειμαι απο τα παιδια που μεγαλωσανε με τους terror x crew αν και μετα την γευση του μενους σταματησα να τους ακουω.Ημουνα απο εκεινους που ειχανε ξενερωσει με την γευση  Grin , καταλαβαινει ο alx. Κατα καιρους παιζω σε τοπικα φεστιβαλ μουσικη, οργανωνω hip hop parties και dj sets. Επισης εχω κυκλοφορησει ενα street magazine με το ονομα 4mypeople το οποιο εχει δωθει δωρεαν οπως και τα mixtapes και συλλογες hip hop κατα καιρους σε δρομους της Βεροιας. Ειμαι κατοχος ενος sl1210 και νεος στον χωρο του djing/sampling και χαιρωμαι που βρηκα ενα forum σαν και αυτο ωστε να ανταλλαξω ιδεες και να μαθω πολλα πραγματα. Γενικα αυτα!

stay tuned! Grin
Καταγράφηκε

hip hop is dead but boom bap return
Snoopy(SideOne)
Χάθηκα στα Ανάκτορα

------------------

Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Ιούνιος 10, 2010, 10:20:04 πμ »

γεια χαρα. γιωργος απο βεροια κοινως χομις απο τα 16 μου. ειμαι 26 χρονων και ασχολουμαι με τον κωδικα του hip hop απο τα 13 μου. Ειμαι απο τα παιδια που μεγαλωσανε με τους terror x crew αν και μετα την γευση του μενους σταματησα να τους ακουω.Ημουνα απο εκεινους που ειχανε ξενερωσει με την γευση  Grin , καταλαβαινει ο alx. Κατα καιρους παιζω σε τοπικα φεστιβαλ μουσικη, οργανωνω hip hop parties και dj sets. Επισης εχω κυκλοφορησει ενα street magazine με το ονομα 4mypeople το οποιο εχει δωθει δωρεαν οπως και τα mixtapes και συλλογες hip hop κατα καιρους σε δρομους της Βεροιας. Ειμαι κατοχος ενος sl1210 και νεος στον χωρο του djing/sampling και χαιρωμαι που βρηκα ενα forum σαν και αυτο ωστε να ανταλλαξω ιδεες και να μαθω πολλα πραγματα. Γενικα αυτα!

stay tuned! Grin
welcome ^^
Καταγράφηκε

foooooooooootieeeeeeeeeeeees
HandyScratch
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Ιούνιος 14, 2010, 01:37:15 πμ »

geia sas k apo mena
panos onomazomai k parakolouthw to forum arketo kairo(dn tha elega omws pws to parakolouthw k taktika) k apofasisa na kanw reg simera
liga logia gia mena..
foititis fotografias se iek
agapi pros to hip-hop apo to 98-99 (ok ta prwta xronia isws na mn itan agapi alla mallon enthousiasmos mias k tote anakalypta to ti "mousiki paideia" m aresei)
prwta erethismata itan ta imiskoumpria me to "o diskos p diafimizete" p eixe pesei sta xeria m to album
akolouthisan ffc,txc,razzastar k alloi poloi (grafw mono aftous gt me ta dika tous kommatia megalwsa k synexizoun na me syntrofevoun k ws smr)

pio meros tou hip hop agapaw perissotero?to djing...dn einai liges i fores p thymamai ton eafto m na vazei kommatia na paizoun ksana k ksana gia na akouw ta scratches Love Grin

gia n mn ta polulogw k to kourazw(p to exw kanei idi  Roll Eyes), prin 3 xronia peripou arxisa na asxoloume me beatmaking (softwarika panta βλ.reason) fiaxnontas beat arxika gia mena k na xairomai ( Tongue) k ystera gia enan filo p egrafe stoixous k stin ousia aftos me eppirease na arxisw na asxoloume me afto..

mias k eixa apo mikro paidi to apothimeno  na niwsw tin gluka tou na scratchareis diskous,prin 2 xronia katafera na parw ta prwta m turntables k mixer k na arxisw na mathenw ti esti turntablism..

pithanon na mn eimai toso energo mellon k ta post m na einai apiroelaxista alla xairomai p mpika se forum san k afto

kalws sas vrika loipon

end of story
mporeite epitelous na ksypnisete
 haha Grin
Καταγράφηκε
Player
Ερασιτέχνης
*

Takeover

Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Ιούνιος 30, 2010, 11:27:33 μμ »

Γειά σας παίδες, ήρθα κι εγώ στη μυστική οργάνωση των μασόνων beatmakers. Είμαι κολλημένος beatmaker κάμποσα χρόνια, βασικά απ' όσο με θυμάμαι να χρησιμοποιώ τον υπολογιστή φτιάχνω beats. Από του πεταματού μέχρι να ακούγονται. Δημιουργώ με αρκετα software παραγωγές, κυρίως συνθέσεις, αλλά άμα κάστει κανά καλό σάμπολ το χτυπάω. Τα κυριότερα που δουλέυω είναι:

Cubase με την τεχνολογία rewire με το  Reason (ή και σκέτα το καθένα). Φυσικά το Ableton Live, αλλά δεν έχει εικονίτσα, και κάποιες φορές το  Fruity Loops.
Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά κάρτας της digi για να τρέχω και pro tools αλλά πρέπει να πέσει κανα φράγκο! Τέσπα..
Ακούω φανατικά rap και r&b και γενικά μαύρη μουσική (soul, funk, jazz, blues κ.α.), rock (βασικά μ'αρέσει το soft rock), κανα μέταλλο που και που, και τώρα το έχω ρίξει και στην country. Μαζεύω cd, και είμαι περήφανος για την συλλογή μου γιατί γαμάει!

Θα μπορούσα να συνεχίσω για αιώνες να σας πώ και τα υπαρξιακά μου, αλλά θα φάω ban, οπότε το αφήνω!
Καταγράφηκε
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Ιούλιος 26, 2010, 03:26:20 μμ »

Geia!!! Legome giwrgos k eimai apo t hraklio krhths... Akouw hip hop peripou 4 xronia k ton teleutaio 1misi mhna asxoloume me to beatmaking me software(kurios to  Fruity Loops)
Καταγράφηκε
NikQsis
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Ιούλιος 26, 2010, 05:06:58 μμ »

geia sas paidia nikitas apo galatsi...eggegrammenos edw kai kairo alla tr arxisa pali n mpainw...akouw opws oloi ms edw mesa hiphop...megalos fan ths hxokratorias k twn txc...kamia fora otan exw ore3h grafw kamia rima mazi m t parea m g n pernaei h wra alla to 8ema einai oti eimaste apeiroi k etsi den a3iopoioume auta pou grafoume...epishs ena bravo stous dhmiourgous tu forum g t e3oxh douleia  Cool Cool
Καταγράφηκε

hiphop never stops !
metro.am
Global Moderator
Roger Linn is my homeboy

-ApsyxesMorfes-

Προφίλ WWW
« Απάντηση #112 στις: Αύγουστος 12, 2010, 04:25:54 πμ »

kalos hr8ate paidia!!!
Καταγράφηκε

I make music for my people.... ...cause that's my people..
eskO
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Αύγουστος 30, 2010, 01:13:58 πμ »

e Yow!...ο κόσμος με ξέρεις σαν Dj The νικοζ
και η δουλειά η δίκια μου..."ΌΠΑ ΌΠΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ"
πάμε απο την αρχή, είμαι ο νίκος και τα post που παίζουν εδώ μέσα είναι πολύ ωραία,
πολύ ενδιαφέροντα και έτσι ηπα να μπω και εγώ στην παρέα,
τι άλλο να πω για μένα;...είμαι εικοσιενός.. και ακροατής από επιλογή.αυτά
Καταγράφηκε
Smilin
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Αύγουστος 30, 2010, 01:49:51 πμ »

kalos sas vrika
Καταγράφηκε

loupes_ki_etsi
Έχω αρχίσει και ψάχνομαι
**

Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Σεπτέμβριος 05, 2010, 12:46:40 πμ »

γεια χαρα μαγκες και μαγκισες.ειμαι o ***Dj_LoX*** απο ζν.ντε Wink Wink Wink Wink 
μα τοσο ενδιαφερον για την υπαρξη μου πια Grin Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy No Way
geia sou lox. kalws hr8es sthn parea mas. emena me lene provlhma kai exw megalh istoria alla variemai na thn pw.
Καταγράφηκε

100% REAL HIP-HOP AND BOOM BAP
-LoX-
Έχω και studio πάμε μια βόλτα;

Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Σεπτέμβριος 05, 2010, 02:38:03 μμ »

αχαχααχαχα που το θυμηθηκες αυτο?!?  Grin
Καταγράφηκε

cash rules evrerything around me
Ek.thema.
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Σεπτέμβριος 06, 2010, 12:39:51 μμ »

Γεια χαρα σε ολους σας!Λεγομαι Σταυρος ειμαι 21 ασχολουμε απο τα 15 μου με το αθλημα τουτο και παρακατω παραθετω καποια links απο myspace! Καλα να περνατε ολοι! Wink

http://www.myspace.com/ektosthematos

http://www.myspace.com/asafeia03 (εχει πολυ παλια κομματια Tongue)

Καταγράφηκε
AfterLife
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 10:03:20 πμ »

Have a nIcE DAY!!
Καταγράφηκε

-.I LOVE HIP-HOP / I LOVE MUSIC / IT'S MY FUCKIN LIFE.-"2005 ON MY STUDIO'S WALL"
dio
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Οκτώβριος 20, 2010, 10:47:04 πμ »

Πως γίνεται το sequencing στο mpc 1000?
Καταγράφηκε
mavrosgatos
Επισκέπτης
« Απάντηση #120 στις: Οκτώβριος 31, 2010, 03:23:10 μμ »

Καλησπέρα
Ονομάζομαι Σάκης  ετών 30 ασχολούμαι  με το rap  από το 95-96,δεν 8υμαμαι ακριβώς,
Αυτή την στιγμή  μένω Ιταλία  μέχρι  πότε… θα δείξει..
96-2000 ήμουν στην Ν.S.K. / ΒΙΖΝΑ ( εδώ θα βρείτε  μερικά  κομμάτια  από τότε..) http://www.myspace.com/mavrosgatos/
Μετά  από εκεί  και περά  δεν ξανάκανα  τίποτα  γιατί  είμαι  εγκλωβισμένος  σε μικρό  ιταλικό  χωρίο
… άντε  να βρεις μουσικό  ταίρι.. παραγωγές  δίκες  μου κάνω  πότε  πότε  με το reason  αλλά δεν….
Δεν το χω..
Άλλη τρελή  αγάπη  η ηχοληψία .. οπού  τώρα  αποφάσισα  να ασχοληθώ  σε ερασιτεχνικό  επίπεδο
Και να μάθω  ορισμένα  πράγματα  έτσι  για να καλύψω  την δίψα  μου..
Καλή  συνεχεία
Καταγράφηκε
Stefanos ACiD Dimitriadis
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Δεκέμβριος 07, 2010, 01:59:39 πμ »

Πολυ καλησπερα.
Ονομαζομαι Δημητριαδης Στεφανος (οδευω στα 28), απο Θεσσαλονικη και φυσικα παθος ειναι οτιδηποτε εχει να κανει με μουσικη.
λιγα πραγματακια θα πω για εμενα.. δε μ'αρεσει αλλωστε να περιαυτολογω..
καποτε οταν ημουν μικρο παιδακι, γραφτηκα σε ωδειο για αρμονιο.. σταματησα (για να προλαβαινω τα αγγλικα) και το μετανιωσα!
μπορει αυτη την στιγμη να μην ειμαι σε θεση να διαβαζω 5γραμμο.. ομως καθε 3 και 1 μου ερχονται αναλαμπες,
οπου αναλαμβανουν επειτα το FL και το Reason να υλοποιησουν.. χρησιμοποιω vst.. πολλα vst.. το (κακο) θεμα ειναι ομως οτι τα vst,
συνηθως τα κατεβαζουμε.. δεν τ'αγοραζουμε.. γι'αυτο θα ηθελα στο μελλον να αγορασω ενα αληθινο τσελο (πχ), αντι να χρησιμοποιω την EWQL..
η ενα πραγματικο ηλεκτρομπασο.. αντι για το Trilogy.. και παει λεγοντας..
anyway, βρηκα το φορουμ κατα λαθος, (εψαχνα για προενισχυτη μικροφωνου) και αφου διαβασα τα περισσοτερα αρθρα, ειπα να πατησω το "Εγγραφη".
τουλαχιστον εδω θα βρω ανθρωπους που καταλαβαινουν την τρελα μου.. btw ALX και Prophet νομιζω πως σας ειχα δει και τους 2 στα γυρισματα του βιντεο κλιπ του Κομη μαζι με την Ραλλια, στο παρκακι της ξηροκρινης..
ειχα περασει για ενα γεια μαζι μ'ενα φιλαρακι μου, και τα ειπαμε λιγο με τον κομη.
ΠΟΛΛΑ ειπα για πρωτη κουβεντα.. και χαμπαρι δεν πηρα.. φταιει το jack..
somethin' last.. μ'αρεσει οτιδηποτε εχει "οξυ" ηχο.. οποτε και το Steve ACiD πιστευω μου ταιριαζει.. χαχα.
peace!
Καταγράφηκε
+
Ερασιτέχνης
*

Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Μάιος 27, 2011, 04:25:20 μμ »

Γεια χαρά, νέοπας και ορεξάτος. Ασχολούμαι με το είδος ερασιτεχνικά και για να μην πρήζω άλλο τον Βαλάντη μόνο στο FB είπα να γίνω μέλος! Cheesy Grin
Καταγράφηκε

I scream, You scream, We all scream for Ice Cream!
DJ ALX
Administrator
Roger Linn is my homeboy

Feel Free to Hate on Me

Προφίλ WWW
« Απάντηση #123 στις: Μάιος 27, 2011, 04:43:06 μμ »

Καλώς ήλθες στην παρέα.
Καταγράφηκε

Το άνωθεν κείμενο είναι καθαρά προσωπική άποψη του υποφαινομένου και μόνο ως προσωπική άποψη πρέπει να ληφθεί.
Δεν έχει ουδενή σκοπό να θίξει πρόσωπα και καταστάσεις.
backtune
Επισκέπτης
« Απάντηση #124 στις: Οκτώβριος 05, 2011, 02:10:40 μμ »

alohaaaaa!!!
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 3 4 [5] 6   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: