|
metro.am
|
 |
« στις: Νοέμβριος 16, 2009, 11:11:08 μμ » |
|
το επομενο να ειναι ανωνιμο...
δλδ ολοι να στειλουμε τα beat mas kai anonima na aneboun se player.... kai na psifisoume xwris na kseroume poio einai poiou...
kai as to kanoume pilotika sto 10 mono.. kai blepoume...
ti exetai na peite?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I make music for my people.... ...cause that's my people..
|
|
|
|
pauldirty
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 16, 2009, 11:52:34 μμ » |
|
Καλή ιδέα! Μου αρέσει που ξεκινάς να γράφεις ελληνικά και μετά το γυρνάς σε greeklish 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Θα επίθεση κάθε nigga ποιος χαλάρωση Mack του. Ελάτε πλήρως συσκευασμένα σε λιπαρές ουσίες στιβαρό στοίβα.
|
|
|
|
Morris
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 16, 2009, 11:56:47 μμ » |
|
όπως προτιμάτε. και πώς θα γίνει το κονέ; θα στέλνετε τα beat σας σε συγκεκριμένο email φάση beats@djalx.net και θα τα παίρνω εγώ να τα ανεβάζω;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Sumotori
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 17, 2009, 01:25:02 πμ » |
|
Αυτο ειναι κατι που κατα την γνωμη μου πρεπει να εφαρμοστει. Και να βγαινουν τα ονοματα μετα. Το ειχαμε συζητησει και με pappou κατι παρομοιο και συμφωνει και αυτος αλλα θα πει ο ιδιος την γνωμη του
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pappous
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 17, 2009, 02:38:47 πμ » |
|
Συμφωνω οντως καλο θα ειναι να γινει γενικα BUT με κεφαλαια... αν γινει για να μην μας ψηφιζουν δικα μας ατομα(ο classic Eλληνας που δεν θελω να το πιστευω) δεν νομιζω οτι θα πιασει Αν πχ εγω πω σε 10 φιλους μου "μπειτε,γραφτειτε πειτε 2 μαλακιες και ψηφιστε με, δεν θα μπορουν να δουν ποιο ειναι το κοματι μου αλλα και μονο με το ακουσμα θα τους πω αυτο ειναι" .........λεω εγω τωρα Βασικα ειναι αρκετα καλη ιδεα τωρα που το ξανασκεφτομαι γιατι ο classic Ελληνας παλι, ψηφιζει και λιγο με βαση το ονομα. Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα......  I'm in DO IT 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
 "Όπως ο ζωγράφος παίρνει έτοιμα τα χρώματα και δημιουργεί έτσι και o Beatmaker samplάρει κομμάτια και συνθέτει" Γιάννης Μπουκουβάλας (Μουσουργός)
|
|
|
|
KARNE MAD NICE
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 17, 2009, 08:51:49 πμ » |
|
κ εγω συμφωνω......... thumb up.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
2nuts
Ερασιτέχνης
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 17, 2009, 09:17:55 πμ » |
|
8a symfwnisw me ton pappou......afou tous perisoterous tous psifizoun oi filoi tous....opote.....mia i alli....anyway einai mia kali protasi.....to deigma pote 8a to dwsete???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Sumotori
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 17, 2009, 10:16:19 πμ » |
|
Επισης τι θ αλεγατε δικαιωμα ψηφου σε αυτο το section να εχουν οσοι εχουν ΠΧ πανω απο 50 post εκτος αν συμμετεχει και εχει λιγοτερα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
cls
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 17, 2009, 11:24:04 πμ » |
|
Συμφωνώ και εγώ με τα περί ανωνυμίας και για τις ψήφους νομίζω ότι θα είμασταν σίγουροι μόνο αν μπορούσαν να ψηφίσουν όσοι συμμετείχαν στο συγκεκριμένο battle χωρίς όμως να έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν τον εαυτό τους. Ντάξει δεν νομίζω να γίνει απλά το λέω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sampladoros
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 17, 2009, 12:42:59 μμ » |
|
Συμφωνώ με την ανωνυμία, διαφωνώ με το αν θα ψηφίζουμε τον εαυτό μας.
Μπορεί αντικειμενικά κάποιος να πιστεύει ότι το δικό του beat αξίζει να είναι στην 5άδα της αρεσκείας του.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ok, ας πούμε ότι η πειρατεία σκοτώνει! Που θα βρω να αγοράσω όμως cds τα οποία δεν κυκλοφορούν πια;
|
|
|
|
Stevie Greek
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 17, 2009, 01:51:46 μμ » |
|
Ετσι οπως ειδα την επικεφαλιδα του θεματος πριν το ανοιξω,σκεφτηκα το bpm του tempo,και μου ρθε μια παραξενια. Θα βαλω ενα μπητ να το ακουσω πως ακουγεται σε 10' απο περιεργεια. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Prophet Of Noise
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 17, 2009, 03:58:47 μμ » |
|
Εννοείς να το κανεις pitch down time strech η απλά ενα beat στα 10bpm? Δεν υποστηρίζει κανένα πρόγραμμα να βάλεις 10 bpm στην επιλογή temp.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 18, 2009, 08:42:13 μμ » |
|
 ela re παυλο ξες γατι γινεται αυτο.. παω να πω κατι πεταω μια λεξη στα αγγλικα και μετα βαριεμαι να το γυρισω... καλη η ιδεα τελικα ε ? ετσι... 8α γινει ποιο καλη φαση πιστευω... εγω π.χ... ψηφιζω πρωτα καποιων ατομων που ξερω λιγο παραπανω ποιο ευκολα απο καποιον που δε ξερω...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pappous
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 18, 2009, 09:51:35 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
 "Όπως ο ζωγράφος παίρνει έτοιμα τα χρώματα και δημιουργεί έτσι και o Beatmaker samplάρει κομμάτια και συνθέτει" Γιάννης Μπουκουβάλας (Μουσουργός)
|
|
|
|
LogoS
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 20, 2009, 02:47:41 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
" Bobby said "Fuck spendin 50 on a whip buy a clip" Mental flip got a thousand tracks stored on a chip Said he had mad toys to make noise to split and separate drums like asteroids The concerned producer sampled this question Hit him with the beat for the answer with extra compression When sound travel it quickly grab you and equalizes the pitch up until it have you " GZA
|
|
|
2nuts
Ερασιτέχνης
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 20, 2009, 03:49:37 μμ » |
|
oeo...... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DJ ALX
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 20, 2009, 04:39:15 μμ » |
|
Αργήσαμε να δώσουμε sample οπότε θα δώσουμε για να γίνει το BMB10 τον Δεκέμβριο.
peace
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το άνωθεν κείμενο είναι καθαρά προσωπική άποψη του υποφαινομένου και μόνο ως προσωπική άποψη πρέπει να ληφθεί. Δεν έχει ουδενή σκοπό να θίξει πρόσωπα και καταστάσεις.
|
|
|
|
Stevie Greek
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 20, 2009, 05:13:45 μμ » |
|
Εννοείς να το κανεις pitch down time strech η απλά ενα beat στα 10bpm? Δεν υποστηρίζει κανένα πρόγραμμα να βάλεις 10 bpm στην επιλογή temp.
αμ εγω εχω βρει ενα!  Αν ενδιαφερεσαι ν ακουσεις πως ειναι η μετατροπη ενος beat απο 90 σε 10 χωρις pitch change πες το μου να κανω export & upload. Btw,ακουγεται παραξενα,αλλα οχι εντελος ενοχλητικα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sampladoros
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 20, 2009, 11:55:39 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ok, ας πούμε ότι η πειρατεία σκοτώνει! Που θα βρω να αγοράσω όμως cds τα οποία δεν κυκλοφορούν πια;
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 22, 2009, 03:49:54 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sampladoros
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 12:10:05 πμ » |
|
Sample!!!  Aφού τα battles αριθμούνται, ποιος ο λόγος να τα πηγαίνετε ανα μήνα; Αφού έτσι κι αλλιως δεν τηρείται ποτέ αυτό...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pappous
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 01:09:40 πμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 01, 2009, 05:56:14 μμ » |
|
kalo mhna!!!!!!!!!!!!!
sample?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 02, 2009, 03:34:19 μμ » |
|
sonid exeis facebook?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|