|
Morris
|
 |
« στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 02:23:29 μμ » |
|
Το θέμα ξεκίνησε από κάτι κουβέντες που κάναμε στο chat! Μέχρι στιγμής έχουν ψηθεί οι daidalosone, Romanticut και εγώ. Κομμάτια με raps σε σχέση με παραγωγές, djlikia, και άλλα εμπριμέ! Τα κομμάτια θα περνάνε απο σχετική έγκριση πριν μπουν στη συλλογή. Όταν μαζευτούν πολλά tracks (7-8 ξερω γω) θα φτιάξουμε εξώφυλλα και θα ζαλίσουμε τα αρχίδια του ALX για να μας τα μιξάρει. Θα το ανεβάσουμε στο server και θα είναι (τι πρωτότυπο) δωρεάν για κατέβασμα από το site (όχι rapidshare). Ψηθείτε να γίνουμε πολλοί. Περισσότερες πληροφορίες τα βράδια στο chat
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Prophet Of Noise
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 02:28:15 μμ » |
|
count me in
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kebzer
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 02:33:34 μμ » |
|
Mesa kai egw. Na apofasisoume omws poios tha analavei to PRODUCING (oxi to beat making  ) gia na sintonisei kai tin olh prospatheia. PS Rappers pou tha vroume? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
What is a beat without my life clap...
|
|
|
|
Morris
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 02:40:57 μμ » |
|
o daidalos raparei to idio kai egw e mallon tha vroume ki allous o daidalos exei idi etoimo track oreo xavaletzidiko!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pappous
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 03:33:51 μμ » |
|
Kαι εγω ειμαι μεσα...... θα κανω την προσπαθεια μου και αν αρεσει...εχει καλως... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
 "Όπως ο ζωγράφος παίρνει έτοιμα τα χρώματα και δημιουργεί έτσι και o Beatmaker samplάρει κομμάτια και συνθέτει" Γιάννης Μπουκουβάλας (Μουσουργός)
|
|
|
|
sampladoros
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 03:42:01 μμ » |
|
Με τα δείγματα των battles εννοείτε ή με τις δουλειές που έγιναν από τους συμμετέχοντες;
Δηλαδή μπορεί κάποιος να πάρει κάποιο από τα παλιά δείγματα και να το ξαναστήσει εξ'αρχής;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ok, ας πούμε ότι η πειρατεία σκοτώνει! Που θα βρω να αγοράσω όμως cds τα οποία δεν κυκλοφορούν πια;
|
|
|
|
Morris
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 03:46:31 μμ » |
|
oxi aparetita me beats twn battles. me dikes mas paragwges alla an thelei kapios na ksanastisei to beat tou apo kapio battle enoite pos mporei na to kanei!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
RomantiCut
Beatmaker Mixtape Artist
Έχω και studio πάμε μια βόλτα;
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 04:06:08 μμ » |
|
kai ego exo idi etoimo to "gnosto se olous kollimata"....axaxaxaxaxaax oso gia mcs oi pio poloi edo mesa exoume groupakia opote...ego pantos an vrethei kammia ntopa xono kai se allou beat.psithite reee. akouste to kollimata edo: www.myspace.com/ypopsies(p.s.ego eimai sto rap)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pappous
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 04:16:52 μμ » |
|
Και εγω ενα παιδι για φωνητικα αλλα πως θα το κανουμε...για την μιξη βασικα...????
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
 "Όπως ο ζωγράφος παίρνει έτοιμα τα χρώματα και δημιουργεί έτσι και o Beatmaker samplάρει κομμάτια και συνθέτει" Γιάννης Μπουκουβάλας (Μουσουργός)
|
|
|
RomantiCut
Beatmaker Mixtape Artist
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 04:21:04 μμ » |
|
analoga ti tha apofasisoume.mporeis na to steileis se kapoion apo mas pou asxolite me miksi(meta apo sinenoisi)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pappous
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 04:26:05 μμ » |
|
Οκ μαλλον αυτο ειναι το καλυτερο..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Morris
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 05:02:26 μμ » |
|
ΛΟΙΠΟΝ! ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ! Ο ROMANTICUT EXEI KOMMATI ETOIMO! TON ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΙΔΑΛΟ
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stevie Greek
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 05:26:43 μμ » |
|
Εχω και εγω σκοπο να βαλω κατο τον εαυτο μου να δουλεψω,για να φτιαξω κατι καλο  Υπαρχει καποιο time deadline για να ξερουμε ? Η με το πασο μας ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LogoS
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 08:37:03 μμ » |
|
mesa kai ego.. .kai sta beats kai sta raps
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
" Bobby said "Fuck spendin 50 on a whip buy a clip" Mental flip got a thousand tracks stored on a chip Said he had mad toys to make noise to split and separate drums like asteroids The concerned producer sampled this question Hit him with the beat for the answer with extra compression When sound travel it quickly grab you and equalizes the pitch up until it have you " GZA
|
|
|
RomantiCut
Beatmaker Mixtape Artist
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 09:52:59 μμ » |
|
ante ksekiniste loipon!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mr. p.
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 10, 2009, 03:04:49 μμ » |
|
vale k mena megale...!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nebo
Ερασιτέχνης
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 11, 2009, 04:32:45 πμ » |
|
po psithika!!!  kai raping kai beat 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ντελίριο
|
|
|
2nuts
Ερασιτέχνης
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 11, 2009, 09:09:27 πμ » |
|
mesa kai gw.......kapws prepei na stiriksoume tin prospa8eia auti......i'm in....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stolen_loops
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 11, 2009, 02:09:03 μμ » |
|
πολύ καλή φάση. Εγώ προτείνω το mixtape να έχει ποικιλία και κανονικά κομμάτια και instrumentals και 2-3 σε φάση electronica/downtempo/crossover ή οτιδήποτε λίγο έξω απο το hh. Να ανέβασουν κόμματια όσοι θέλουν και να επιλέξουμε πια θα μπούν. Εγώ θα το παλέψω να βγάλω κάνα καλό beat αν και θέλω δουλειά ακόμα. Στηρίζουμε την κίνηση 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
RomantiCut
Beatmaker Mixtape Artist
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 11, 2009, 03:52:36 μμ » |
|
πολύ καλή φάση. Εγώ προτείνω το mixtape να έχει ποικιλία και κανονικά κομμάτια και instrumentals και 2-3 σε φάση electronica/downtempo/crossover ή οτιδήποτε λίγο έξω απο το hh. Να ανέβασουν κόμματια όσοι θέλουν και να επιλέξουμε πια θα μπούν. Εγώ θα το παλέψω να βγάλω κάνα καλό beat αν και θέλω δουλειά ακόμα. Στηρίζουμε την κίνηση  i idea itan na vgaloume tracks sta opoia tha milame gia beatmaking,crate digging,turntablism...opote sketa instrumentals nomizo oti ksefeugoun apo to concept..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Morris
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 11, 2009, 04:10:23 μμ » |
|
egrapsa 1 kouple kai refren kai kata tis 17-18 tou mhna ekei gyro pou th aparw to mic tha to grapsw. Pos tha ginei na kratisoume ta kommatia se prv kiklo? na ftiaksw mia omada xristwn Mixtape Beatmakers me prosvasi se pinaka pou tha anevazoume ta kommatia mono gi auth thn omada?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stolen_loops
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 11, 2009, 04:14:09 μμ » |
|
πολύ καλή φάση. Εγώ προτείνω το mixtape να έχει ποικιλία και κανονικά κομμάτια και instrumentals και 2-3 σε φάση electronica/downtempo/crossover ή οτιδήποτε λίγο έξω απο το hh. Να ανέβασουν κόμματια όσοι θέλουν και να επιλέξουμε πια θα μπούν. Εγώ θα το παλέψω να βγάλω κάνα καλό beat αν και θέλω δουλειά ακόμα. Στηρίζουμε την κίνηση  i idea itan na vgaloume tracks sta opoia tha milame gia beatmaking,crate digging,turntablism...opote sketa instrumentals nomizo oti ksefeugoun apo to concept.. έχεις δίκιο εγώ το σκεφτόμουν πιο γενικά  αλλά απο τη στιγμή που βγαίνει σαν mixtape του site καλύτερα να είναι έτσι όπως το λές. κατι ακόμα ψιλοάσχετο τα κομμάτια θα παίζουν μιξαρισμένα και συνεχόμενα ή κανονικά? αν γίνει το 2 είναι συλλογή
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LogoS
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 12, 2009, 07:56:51 πμ » |
|
kai an xreiastei kovo ego ta cd stin kipro.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
" Bobby said "Fuck spendin 50 on a whip buy a clip" Mental flip got a thousand tracks stored on a chip Said he had mad toys to make noise to split and separate drums like asteroids The concerned producer sampled this question Hit him with the beat for the answer with extra compression When sound travel it quickly grab you and equalizes the pitch up until it have you " GZA
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 12, 2009, 05:57:06 μμ » |
|
Το θέμα ξεκίνησε από κάτι κουβέντες που κάναμε στο chat! Μέχρι στιγμής έχουν ψηθεί οι daidalosone, Romanticut και εγώ.
eeeeeeeeeeeee kai egw hmoun ekeinh ti meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  mesa fusika!! boom bapila!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I make music for my people.... ...cause that's my people..
|
|
|
|
ar.imabeats
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 13, 2009, 03:28:40 μμ » |
|
k ego eimai mesa an thelete k beatia k kana xosimo.www.myspace.com/arimabeats. an syntonistei i fasi enimeroste.yliko yparxei
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|