|
|
|
DJ ALX
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 07, 2010, 01:26:44 μμ » |
|
που το θυμήθηκες αυτό.... ?
χαχαχα..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το άνωθεν κείμενο είναι καθαρά προσωπική άποψη του υποφαινομένου και μόνο ως προσωπική άποψη πρέπει να ληφθεί. Δεν έχει ουδενή σκοπό να θίξει πρόσωπα και καταστάσεις.
|
|
|
|
-LoX-
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 07, 2010, 01:32:17 μμ » |
|
 ή είσαι φαν ή δεν είσαι!  παντως μολις τωρα μου διμιουργιθηκε 1 απορια υππαρχει πρωτος τομος βινυλιο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cash rules evrerything around me
|
|
|
|
DJ ALX
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 08, 2010, 04:27:15 μμ » |
|
υπήρχε και έχει εξαντληθεί. Είχαν κοπεί 100 διπλά βινύλια. Το τελευταίο προς πώληση βρίσκεται στο 7+7. Η λιανική τιμή τότε ήταν 38ευρώ νομίζω και το τελευταίο, απ ό,τι μου έχουν πεί, το έχουν βάλει πάνω από 300ευρώ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το άνωθεν κείμενο είναι καθαρά προσωπική άποψη του υποφαινομένου και μόνο ως προσωπική άποψη πρέπει να ληφθεί. Δεν έχει ουδενή σκοπό να θίξει πρόσωπα και καταστάσεις.
|
|
|
|
DJ ALX
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 08, 2010, 04:28:31 μμ » |
|
υπάρχει μία σκέψη για άλλες κυκλοφορίες να βγούνε σε βινύλιο αλλά τα έξοδα είναι τέτοια που και 100 κομμάτια να πουληθούν, τα έξοδα δεν βγαίνουν...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
-LoX-
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 09, 2010, 12:37:09 μμ » |
|
υπήρχε και έχει εξαντληθεί. Είχαν κοπεί 100 διπλά βινύλια. Το τελευταίο προς πώληση βρίσκεται στο 7+7. Η λιανική τιμή τότε ήταν 38ευρώ νομίζω και το τελευταίο, απ ό,τι μου έχουν πεί, το έχουν βάλει πάνω από 300ευρώ.
300 γιουρα? μα γιατι τοσα πολλα ρε σεις? δεν το λεω κακοπροερετα αλλα 300 ευρο προτιμω να τα πιω μπυρες με την παρεα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pappous
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 09, 2010, 01:52:29 μμ » |
|
300 γιουρα? μα γιατι τοσα πολλα ρε σεις? δεν το λεω κακοπροερετα αλλα 300 ευρο προτιμω να τα πιω μπυρες με την παρεα  Εχει να κανει με το μαγαζι αυτο νομιζω επειδη ειναι σπανιο και το τελευταιο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
 "Όπως ο ζωγράφος παίρνει έτοιμα τα χρώματα και δημιουργεί έτσι και o Beatmaker samplάρει κομμάτια και συνθέτει" Γιάννης Μπουκουβάλας (Μουσουργός)
|
|
|
|
DJ ALX
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 09, 2010, 01:56:27 μμ » |
|
300 γιουρα? μα γιατι τοσα πολλα ρε σεις? δεν το λεω κακοπροερετα αλλα 300 ευρο προτιμω να τα πιω μπυρες με την παρεα  Προφανώς το μαγαζί ΔΕΝ θέλει να το πουλήσει και το βάζει ακριβά ξέροντας πως η τιμή είναι εξωρπαγματική και πως δεν θα το αγοράσει κανένας. Δεν εξηγείται αλλιώς.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
-LoX-
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 14, 2010, 12:17:36 μμ » |
|
ε τοτε τι κρατει στο μαγαζι? ασ το παρει σπιτι του λολ  για να λεει οτι το εχει?
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 16, 2010, 10:31:10 μμ από -LoX- »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Sumotori
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 29, 2010, 11:35:46 πμ » |
|
Ριχνει τζουφιο μπας και πιασει γεματο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DJ ALX
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 29, 2010, 12:55:28 μμ » |
|
ε τοτε τι κρατει στο μαγαζι? ασ το παρει σπιτι του λολ  για να λεει οτι το εχει? ξέρεις είναι καμάρι για ένα μαγαζί να έχει και 10 συλλεκτικά κομμάτια...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
-LoX-
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 29, 2010, 01:02:57 μμ » |
|
ε τοτε τι κρατει στο μαγαζι? ασ το παρει σπιτι του λολ  για να λεει οτι το εχει? ξέρεις είναι καμάρι για ένα μαγαζί να έχει και 10 συλλεκτικά κομμάτια... αχα, δεν τα ξερω αυτα τα κολπα εγω  αλλα και παλι θα μπορουσε να το εχει not for sale 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 29, 2010, 02:36:18 μμ » |
|
Opws ekane kai me ta txc ta single... elege sunexeia einai to teleutaio... kai ka8e bdomada ebgaze kialla.. kai apo 15 pou to phra eixe paei 30 euro.. kai bale... kai to zn otan to eixe protoferei to edine 40... kai lew... 8a to parw poio meta. alla to exei ftasei sta 350 twra...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I make music for my people.... ...cause that's my people..
|
|
|
|
DJ ALX
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 29, 2010, 03:52:37 μμ » |
|
Opws ekane kai me ta txc ta single... elege sunexeia einai to teleutaio... kai ka8e bdomada ebgaze kialla.. kai apo 15 pou to phra eixe paei 30 euro.. kai bale... kai to zn otan to eixe protoferei to edine 40... kai lew... 8a to parw poio meta. alla to exei ftasei sta 350 twra...
είδες? γι αυτό όταν είναι να πάρεις κάτι ούτως ή άλλως, καλύτερα πάρτο με την πρώτη ευκαιρία. Και είμαι σίγουρος πως μέσα σε εκείνον τον μήνα έφαγες 40 ευρώ αλόγιστα σε μαλακίες... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 30, 2010, 11:45:08 πμ » |
|
ekeinh tin epoxh.... xmmm den mazeua me tpt 40 euro... ka8e 5 euro... ta eskaga se retsines ouza kokkinelia... alles epoxes...
apla an bgaleis twra kati 8a parw... toulaxiston 4...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I make music for my people.... ...cause that's my people..
|
|
|
|
Snoopy(SideOne)
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 14, 2010, 10:39:07 πμ » |
|
DOSTE STON KOSMO TO AGALMA KAI TO EIDOLO!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
foooooooooootieeeeeeeeeeeees
|
|
|
|
-LoX-
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 14, 2010, 11:17:44 πμ » |
|
den yparxoun auta re mou to exei pei o alx 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DJ ALX
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 21, 2011, 10:26:28 μμ » |
|
Δεν υπήρξαν ποτέ αυτά τα κομμάτια...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|