Stathis
Ερασιτέχνης
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Ιούλιος 28, 2010, 05:51:18 μμ » |
|
Καλησπερα Εχω ενα mpc2000xl του οποιου μερικα απο τα κουμπια εχουν χαλασει.Για την ακριβεια δεν υπαρχει ανταποκριση απο το sampler,σαν να μην πατηθηκαν ποτε.Ειναι μερικα απο το numeric keypad και κανα 2 αλλα του ιδιου τυπου,τα οποια ομως προφανως δεν επιτρεπουν την λειτουργια του sampler αν δεν λειτουργουν και αυτα.Τα trigger pads ειναι κομπλε.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που να το παω,εχω ρωτησει και διαφορους ηλεκτρονικους που ασχολουνται με τετοια διαολια αλλα δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη ειδικα για τετοια μηχανηματα...Καμια γνωμη;
Ειχα ρωτησει και τον dj alx κ μου ειπε πως η φαση με το mpc2000xl ειναι φτιασ'το μονος σου...προφανως δεν ισχυει αυτο στην περιπτωση μου...εκτος αν υπαρχει καμια ιδεα!
Thanks
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 12, 2010, 04:34:41 πμ » |
|
sunonomate... etsi paei... monos sou... alliws bres kapoion me mpc2000xl pou poianoun ta xeria tou sto kolitiri... kai ftiakstw.. alliws klais... de paizei kapoios na kanei service...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I make music for my people.... ...cause that's my people..
|
|
|
Stathis
Ερασιτέχνης
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 06, 2010, 11:30:21 μμ » |
|
Thanks φιλε μου για την απαντηση... Αλλα ετσι για την ιστορια...Μετα απο τοσο καιρο βρηκα εναν ηλεκτρονικο καλο στην πιατσα και το πηγα εκει.Ειχαν χαλασει 12 κουμπια(τυπου 1,2,3,overdub και τετοια...),το fader και μου ειπε πως στην ακρη της η πλακετα ειχε ραγισει και την διορθωσε(ο προκατοχος ηταν και λιγο απροσεκτος...).Μου το επισκευασε,δουλευει κομπλε μεχρι στιγμης τωρα αλλα μου πηρε 70 ευρω!!Μου ειπε οτι καθε μπουτονακι εκανε 2-3 ευρω και το fader οτι ηταν αποκλειστικα για mpc2000xl και μονο αυτο εκανε 20 ευρω.Και τα ανταλλακτικα της alps.Μου πηρε 20 ευρω για την εργασια,αντε και δεν ειχα καποιον να μου κανει την αγγαρεια,ok αυτο αλλα για τα ανταλλακτικα μου φαινεται υψηλη η τιμη.Τον ρωτησα καθε τι ξεχωριστα ποσο κοστιζει για να εχω επιγνωση σε περιπτωση που μου απαντησουν απο την akaι για την τιμη των συγκεκριμενων ανταλλακτικων,αλλα δεν μπορουσα να κανω κ αλλιως,τα εδωσα τα φραγκα...Παιζει να με επιασε κοτσο;
Ετσι για την αλλη ιστορια.... Θελω να βαλω ενα card reader (αυτη τη φορα μονος μου) στη θεση του floppy αλλα στο mpc2000xl συνδεεται με το παλιο καλωδιο IDE,και τετοιο card reader δεν εχω βρει πουθενα εδω,ακομα και στο google για εξωτερικο βρισκω δυσκολα...Βρηκα ενα(και μοναδικο) απο ebay αλλα διαβαζει μονο compact flash,δε λεω θα την κανει καλα τη δουλεια,του αλλα θα ηταν πολυ πιο βολικο αν εβρισκα κατι και με την κλασσικη SD,ακομα καλυτερα και με υποδοχη usb.Υπαρχει κανα μαγαζι σε καμια αθηνα η πουθενα αλλου που να εχει τετοια προιοντα;
Thanks
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 07, 2010, 11:16:03 πμ » |
|
oxi re file... 70 euro mia xara... pas kala? kai liga sou phre euxaristw na les... ti 8a protimouses na mhn douleue pote ? ?? prepei na bgalei kai autos kerdos.. den douleuei gia tin psuxh tis manas tou.... exei enoikio tebe deh eudap ote... gamiseta... oso gia to card reader.. ... to kalutero kai poio eukolo na breis einai cf... kai uparxoun kai mikres cf kartes... px.. an exeis sd.. den simenei oti 8a pareis mia 4gb kai 8a douleuei..... kai oso gia to usb...  de 8a to sxoliasw kan  mpc 2000xl exeis....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I make music for my people.... ...cause that's my people..
|
|
|
Stathis
Ερασιτέχνης
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 08, 2010, 01:16:37 μμ » |
|
Απλα δεν ηξερα τι παιζει απο τιμες service σε τετοιου τυπου προιοντα,και λαμβανοντας υποψιν οτι στο ebay βρισκεις απλο alps fader το πολυ 10 δολαρια(γυρω στα 6 ευρω) μου κινηθηκε η περιεργεια,βεβαια αν οντως ειναι αποκλειστικα για 2000xl δεν αποκλειεται και να το χτυπαν σε τετοιες τιμες(20 ευρω).Δε λεω προτιμοτερο 70 και να δουλευει παρα 0 και τιποτα...απλα δεν θα μαρεσε σε περιπτωση που με χτυπουσαν στην αναγκη. Ντααξξ....τωρα για το usb....ξερεις μωρε,απλωνεις αδεια να πιασεις γεματα!!Βολευει κομπλε και το cf δεν το συζητω,πιθανοτατα να τσιμπησω ενα απο ebay.Και σε περιπτωση που δεν υπαρχουν και μικρες cf εχω καβαντζα και μια παλια...μια χαρα. Ευχαριστω πολυ φιλε για το χρονο σου! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Sumotori
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 22, 2010, 10:39:42 μμ » |
|
ξερουμε αν υπαρχει service manual?
το εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κατι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LogoS
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 23, 2010, 07:21:27 μμ » |
|
kapou to eixa dei sumo.. tha psaxo na sou to vro
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
" Bobby said "Fuck spendin 50 on a whip buy a clip" Mental flip got a thousand tracks stored on a chip Said he had mad toys to make noise to split and separate drums like asteroids The concerned producer sampled this question Hit him with the beat for the answer with extra compression When sound travel it quickly grab you and equalizes the pitch up until it have you " GZA
|
|
|
|
Sumotori
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 23, 2010, 07:29:10 μμ » |
|
Ευχαριστω πολυ ρε logos!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LogoS
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 23, 2010, 08:45:40 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
" Bobby said "Fuck spendin 50 on a whip buy a clip" Mental flip got a thousand tracks stored on a chip Said he had mad toys to make noise to split and separate drums like asteroids The concerned producer sampled this question Hit him with the beat for the answer with extra compression When sound travel it quickly grab you and equalizes the pitch up until it have you " GZA
|
|
|
|
LogoS
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 23, 2010, 08:52:39 μμ » |
|
an den doulevoun pes mou.. eimai doulia kai kapoia apo ta links einai filtered
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Sumotori
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 23, 2010, 11:50:52 μμ » |
|
ευχαριστω ρε συ που ασχοληθηκες  Τα περισσοτερα στελνουν σε Operators Manual κσι ενα σε service manual του 2000...(το οποιο δεν καταφερα να βρω στο search μου στο mpc-f) θα το δοκιμασω anyway αλλα το xl εχει νομιζω διαφορετικα τοποθετημενα τα different pieces. Οπως και να εχει ευχαριστω για τον χρονο σου 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LogoS
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 12:55:42 πμ » |
|
http://www.megaupload.com/?d=S1DMYDYRbro dokimase afto einai tou lampdog apo to mpc forums alla den mporw na dw an einai dead link i oxi... diaforetika pare ton kebzer i ton alx na sou to dosei.. prepi na to exoun
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Sumotori
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 24, 2010, 03:44:42 πμ » |
|
 (ελπιζω να ξες απο που πηρα την pic  ) δεν ειναι ακριβως αυτο που θα περιμενα. Δεν ειναι ακριβως το service manual απλα εχει 4 schematics. Υποθετω το μεγαλυτερο μερος του Parts List πεφτει κατω απο το 2000 Ας το κλεισουμε εδω, νομιζω οτι θα με καλυψει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|