|
loupes_ki_etsi
|
 |
« στις: Αύγουστος 15, 2010, 10:40:55 μμ » |
|
Καλησπέρα..Η ερώτησή μου είναι η εξής. Υπάρχει κάποια αναβάθμιση jjos για κάποιο Mpc που να σου επιτρέπει να αλλάζεις samplerate στο κομμάτι σου; Να το κάνεις δωδεκάμπιτο ας πούμε. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
100% REAL HIP-HOP AND BOOM BAP
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 16, 2010, 02:19:55 πμ » |
|
se poio mpc? ta 2000xl exei re-sample... kai kaneis oti 8es ekei...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I make music for my people.... ...cause that's my people..
|
|
|
|
loupes_ki_etsi
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 16, 2010, 08:25:12 πμ » |
|
Κοίτα, πρόκειται να αγοράσω mpc. "Παίζοντας" με τα software κατάλαβα ότι το downsampling γενικά είναι βασικός παράγοντας βρωμιάς, οπότε αν κάποιο από τα νεότερα mpc διαθέτει τέτοια λειτουργία, αγοράζω αυτό. Δε με ψήνει κάποιο από τα παλαιότερα μοντέλα (mpc60, mpc3000) καθώς δεν έχω ξαναδουλέψει σοβαρά hardware, και μου φαίνεται ότι θα μου έκαναν τη ζωή δύσκολη, μιας και δεν ενδιαφέρομαι για ατόφιο boom bap αλλά περισσότερο για τριπχοπίλες. (Θα μου πεις και το πρώτο Lp του shadow με το mpc60 είναι φτιαγμένο νομίζω, αλλά ο shadow είναι shadow κι εγώ είμαι απλά αρχάριος.) Ευχαριστώ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LogoS
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 16, 2010, 09:02:40 πμ » |
|
den katalava akrivos ti thes?
exeis skopo na kaneis kai sequencing sto mpc? i tha meineis me software?
pistevo oti exartate se ti akrivos tha kaneis sampling. an tha kaneis sampling drums mousiki basso klp, tote nai pare mpc. an tha paizeis aplos kapia mousika kommatia kai tha xrismopias etoima drums tote isos tha eprepe na pareis kati san s950, emax klp.
ipopsi oti me sampling den einai mono kai to bitrate pou paizei rolo. einai polloi paragontes.
pistevo gia "arxi" to 2000- 2000xl einai apo tis kaliteres epiloges logo kostos.
an thimasa oti agoraseis, einai i gnosi sou gia to sigkekrimeno mixanima pou tha sou kani tin diafora, oxi to idio to mixanima
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
" Bobby said "Fuck spendin 50 on a whip buy a clip" Mental flip got a thousand tracks stored on a chip Said he had mad toys to make noise to split and separate drums like asteroids The concerned producer sampled this question Hit him with the beat for the answer with extra compression When sound travel it quickly grab you and equalizes the pitch up until it have you " GZA
|
|
|
|
kebzer
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 16, 2010, 02:12:25 μμ » |
|
Katevase ta manuals tou JJ OS gia to 1000 kai 2500 kai des ean exei mesa tin leitourgia re-sample.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
What is a beat without my life clap...
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 16, 2010, 10:35:42 μμ » |
|
mporeis na kaneis oti kai o vaib... phre ena s1000... na dinei to xrwma ston hxo tou.. kai douleuei me to abletron
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
loupes_ki_etsi
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 16, 2010, 10:45:56 μμ » |
|
efxaristw gia tis apanthseis
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DJ ALX
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 17, 2010, 07:44:40 πμ » |
|
Βασικά τα μηχανήματα που θα σου δώσουν το πραγματικό grime είμαι τα παλιά μηχανήματα. EPS, EPS16+, SP12, SP1200, MPC60
To 12bit του MPC2000XL δεν με ψήνει είναι η αλήθεια.
Μια οικονομική λύση είναι να πάρεις ένα Boss SP202 να περνάς αυτό που θέλεις εκεί στην LO-FI ποιότητα και να το ξαναπερνάσεις στο DAW σου ή σε κάποιο νεότερο MPC.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το άνωθεν κείμενο είναι καθαρά προσωπική άποψη του υποφαινομένου και μόνο ως προσωπική άποψη πρέπει να ληφθεί. Δεν έχει ουδενή σκοπό να θίξει πρόσωπα και καταστάσεις.
|
|
|
|
loupes_ki_etsi
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 17, 2010, 07:51:34 πμ » |
|
akrivws, ena feature san tou 202 eixa sto myalo mou. eixa petyxei ena sto noiz prosfata alla to prolavan. efxaristw poly
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 17, 2010, 10:38:07 πμ » |
|
ax... gamw thn oikonomiki m krisi... eps 16+.. ax......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DJ ALX
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 12, 2011, 12:31:13 πμ » |
|
Κοίτα, πρόκειται να αγοράσω mpc. "Παίζοντας" με τα software κατάλαβα ότι το downsampling γενικά είναι βασικός παράγοντας βρωμιάς, οπότε αν κάποιο από τα νεότερα mpc διαθέτει τέτοια λειτουργία, αγοράζω αυτό. Δε με ψήνει κάποιο από τα παλαιότερα μοντέλα (mpc60, mpc3000) καθώς δεν έχω ξαναδουλέψει σοβαρά hardware, και μου φαίνεται ότι θα μου έκαναν τη ζωή δύσκολη, μιας και δεν ενδιαφέρομαι για ατόφιο boom bap αλλά περισσότερο για τριπχοπίλες. (Θα μου πεις και το πρώτο Lp του shadow με το mpc60 είναι φτιαγμένο νομίζω, αλλά ο shadow είναι shadow κι εγώ είμαι απλά αρχάριος.) Ευχαριστώ
Και ο shadow κάποτε ήταν αρχάριος. Φαντάσου πως ένοιωθε όταν έπιασε το mpc60 πρώτη φορά στα χέρια του.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το άνωθεν κείμενο είναι καθαρά προσωπική άποψη του υποφαινομένου και μόνο ως προσωπική άποψη πρέπει να ληφθεί. Δεν έχει ουδενή σκοπό να θίξει πρόσωπα και καταστάσεις.
|
|
|
|
-LoX-
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 14, 2011, 10:06:59 μμ » |
|
akrivws, ena feature san tou 202 eixa sto myalo mou. eixa petyxei ena sto noiz prosfata alla to prolavan. efxaristw poly
συγνώμη αλλά και το korg padcontroller θα σε βόλευε νομίζω...για κοίτα το
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cash rules evrerything around me
|
|
|
|
metro.am
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 30, 2011, 05:35:53 μμ » |
|
συγνώμη αλλά και το korg padcontroller θα σε βόλευε νομίζω...για κοίτα το pou kolaei to padcontroller???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|