Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 22, 2012, 09:25:30 πμ
   Αρχική   Chat [On Line] Users: (1) Wiki [Not Available] Tools Αναζήτηση Ημερολόγιο Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: mpc 2500, πρόβλημα με την πολυφωνία (;;;)  (Αναγνώστηκε 341 φορές)
loupes_ki_etsi
Έχω αρχίσει και ψάχνομαι
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« στις: Νοέμβριος 18, 2010, 05:45:26 μμ »

Ενώ στο τρακ1 έχω απλά χτυπήσει ένα παντ στο οποίο επαναλαμβάνεται η λούπα (ας πούμε πρόγκραμ1, βόις οβερλάπ=μόνο), και στα υπόλοιπα 6 τρακς βαράω ντραμς από το πρόγκραμ2, συχνά όταν χτυπήσω ένα παντ από το πρόγκραμ2 σταματάει η λούπα από το πρόγραμ1 (ή κάποια από τα λέιερς, δηλ σταματάει το δεύτερο και το τρίτο λέιερ της λούπας ενώ το πρώτο παίζει).

γιατί συμβαίνει αυτό; υπάρχει πρόβλημα με την πολυφωνία;
Καταγράφηκε

100% REAL HIP-HOP AND BOOM BAP
RomantiCut
Beatmaker Mixtape Artist
Έχω και studio πάμε μια βόλτα;
*

Προφίλ WWW
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 19, 2010, 01:33:30 πμ »

to voice overlap xrisimopieite gia kathe pad ksexorista.diladi an to exeis mono otan patiseis 2 diadoxikes fores ena pad den tha paizei to sample pano apo to proigoumeno.pano deksia stin othoni programs/params leei play.sto program me ta drums vale play:poly
Καταγράφηκε
loupes_ki_etsi
Έχω αρχίσει και ψάχνομαι
**

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 19, 2010, 10:45:26 πμ »

γεια χαρά romanticut, ευχαριστώ για την απάντηση. τα ντραμς πάντα τα έχω στο πολυ, δε θα είχε νόημα να μην το έχω άλλωστε. αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί παίζοντας ντραμς αρκετές φορές σταματάει η κυρίως λούπα (ή ακόμα και απλά κάποια από τα layers), η οποία βρίσκεται σε άλλο program. (το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπίζω σε πολλά projects, όχι μόνο σε ένα) ευχαριστώ και πάλι  Smiley
Καταγράφηκε

loupes_ki_etsi
Έχω αρχίσει και ψάχνομαι
**

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 24, 2010, 10:24:31 πμ »

paromoia issues pou den apanth8hkan (apo allous)

http://www.mpc-forums.com/viewtopic.php?f=25&t=137657

http://www.mpc-forums.com/viewtopic.php?f=25&t=135647
Καταγράφηκε

loupes_ki_etsi
Έχω αρχίσει και ψάχνομαι
**

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 07:50:05 μμ »

h idia malakia synexizetai. exw th loupa sto track1/program 2 kai paizei kanonika. track2/program1 hihats, track3/program1 snares. otan pataw th mpota loipon sto track4/program1, h loupa tis perissoteres fores (oxi panta), 8a stamathsei xwris kapoio idiaitero logo.

ola afta afou ekana tune down th loupa kata ena hmitonio. prin ola epaizan komple.
(xrhsimopoio to free version tou jjos)
Καταγράφηκε

loupes_ki_etsi
Έχω αρχίσει και ψάχνομαι
**

Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 08:21:07 μμ »

ntaks. polyfwnia htan telika. katevasa to jjos to xl kai to eida me to voice monitor. gyrisa sto palio os, ekana ola ta drums mou monofwnika kai doulepse.

telika to voice monitor einai poly xrhsimo, alla parathrhsa oti me to jjos xl to mpc ginetai pio argo.

opote shmera apokomisa ena xrhsimo ma8hma. afou ta panta trwne polyfwnia, prwta kanoume pitch up/down kai meta chopparoume. yo!
Καταγράφηκε

Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: