A ok, fantastika oti kati tetoio tha pextike me to diko sou kai tha berdeytikes.
Pws sou fainete i fasi tou? I den sou irthe akoma?
Το εχω... ετυχε να ειμε Γερμανια κ το πηρα επιτοπου απο γερμανο(δευτερο χερι) που το ειχε παρει απο Αγγλο.....το ηθελα πολυ καιρο αλλα ειχα βγαλει απτο μυαλο μου να το παραγγειλω γιατι δεν εμπιστευομε κανενα τροπο μεταφορας οπως επισης κ οταν θα ερχοταν το κουτι δε θα αντεχα το σοκ απο αυτο που θα εβλεπα η θα ΑΚΟΥΓΑ !!!!! (ξερουν πολυ καλα καπιοι αποδω μεσα τι ενοω) κ αντε ψαξε μετα να βρης ακρη. Ετσι κοιτουσα να ηρεμησω με κατι σε 12bito που θα μπορουσα να βρω στο γερμανικο ebay κιαυτο δεν ηταν τιποτε αλλο απο mpc που θα μπορουσα να το παρω κ χερι-χερι. Λοιπον επεσα πανω στο sp που ηταν πλεον 5 ωρες με το τραινο μακρια μου........... Δεν ειχα παρα να το 'χτυπησω' κ να το κανω δικο μου................... κ αυτο εκανα!!!!!! Πηγα το ειδα το ακουσα κ το πηρα. Οταν γυρισω Ελλαδα θα σου πω τη γνωμη μου.... εδω δεν εχω εξοπλισμο γιανα παιξω (ουτε samles ....μονο ενα disk με το os μου εδωσε ο τυπος... αν κ ειχε αρκετα καλο υλικο εεε να μη το θελουμε τωρα κ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ).... και να ειχα δισκακια νομιζω πως θελει ενισχυτη. Αφου ουτε ακουστικα δε παιρνει