Λοιπόν. Θα ήθελα τα φώτα στο πως να συνδέσω σωστά το sampler μου με τον υπόλοιπο εξοπλισμό.
Καταρχάς να πω ότι μέχρι τώρα samplara ως εξής: Είχα συνδεδεμένο το turntable πάνω στην κάρτα ήχου μου (μια tascam us-100) χωρίς να χρειαστεί κάποια κονσόλα ή οτιδήποτε. Tώρα πήρα κ ένα Emu ESI-32. Αυτό που έκανα ήταν να συνδέσω τα RCA outputs της κάρτας με το sample input του sampler για να μπορέσω να ηχογραφήσω απ το turntable.
Μπορείτε να δείτε και τις εικόνες για βοήθεια:

Μετά σύνδεσα το main output του sampler με το mic της κάρτας ώστε να έχω μια έξοδο απ το sampler προς την κάρτα ήχου. Το αποτέλεσμα ήταν τελικά να μην ηχογραφείται το sample. Δηλαδή, πατάω arm sampling, βάζω το πικάπ να παίζει και η οθόνη του sampler δείχνει ακόμα "arm sampling..." και τελικά δεν ηχογραφείται τίποτα. Το μηχάνημα γενικά δείχνει να δουλεύει κομπλέ οπότε σ αυτό που κατέληξα είναι ότι κάτι δεν έχω κάνει σωστά στη σύνδεση. Και γι αυτό αν ξέρετε, θέλω να μου πείτε είναι ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? Έχω δοκιμάσει κάθε δυνατή σύνδεση του sampler με την κάρτα ήχου αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα

Ευχαριστώ