Είναι αρκετά καλό, αλλά στην κατηγορία της τιμής του, καλύτερα να πάρεις microkorg. Το microkorg όμως έχει την μηχανή ήχου το Korg MS2000, το οποίο είναι 10 φορές πιο εύκολο στο editing. Άρα καλύτερα να πάρεις MS2000 μεταχειρισμένο. Αυτό έκανα κι εγώ, περιμένω την rack/tabletop έκδοση του MS2000 από Αμερική, μου το φέρνει ένας φίλος μου. 241 ευρώ (έλεος). Επίσης, στα ίδια λεφτά βρίσκεις μεταχειρισμένο Novation Nova, λίγο χειρότερος ήχος από το MS2000 αλλά περισσότερη πολυφωνία.
Όχι ότι το SH-201 είναι κακό. Είναι αρκετά καλό στο modelling του, και έχει και το waveform "supersaw" της Roland που μου αρέσει πολύ. Αν το έβρισκα σε καλή τιμή θα το έπαιρνα. Είναι και αρκετά καλό για πρώτο synth. Αλλά στις δυνατότητες, είναι καλύτερο το microkorg/MS2000 ή το Novation Nova. Εκτος αν θες και τα πλήκτρα.
Επίσης, αν πάρεις MS2000 η microkorg, μπορείς να βρεις στο net χιλιάδες ήχους για να τους φορτώσεις, φτιαγμένους από άλλους, μιας και είναι υπερβολικά διαδεδομένο synth. Καλύτερα να ψάξεις στο youtube για τύπους που δείχνουν ήχους από τα συγκεκριμένα synths, ή που παίζουν τα demo songs, θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις.
Παραθέτω και φωτογραφίες:
Korg MS2000:

Korg MS2000R (το περιμένω να μου ρθει

)

Microkorg:

Novation Nova: