Προϊόν : EMU MO-PHATT
Κατάσταση : Mεταχειρισμένο σε άψογη κατάσταση
Τύπος μηχανήματος : sound module/synth
Τιμή αγοράς : 62 GBP (71€)
Επεκτάσεις : Καμία
Έτος αγοράς : 2008
Έμαθα από : Μου το πρότεινε κάποιος φίλος όταν έψαχνα για κάποιο καλό hiphopadiko module. Χρησιμοποιείται αρκετά από αρκετούς.
Eυκολία Χρήσης : (7)
Δυσκολία στο χειρισμό λόγο μικρής οθόνης. Κατα τα άλλα το panel του είναι κατατοπιστικότατο και το μαθαίνεις εύκολα.
Λειτουργίες/Δυνατότητες : (7)
512 presets αν δεν κάνω λάθος με άλλες τόσες κενές θέσεις για user presets. Πολυφονία 64 φωνές. Arpeggiator και 12 tweaks που κάνουν τον ήχο όπως τον θέλεις. Επαναλμβάνω ότι η οθόνη είναι κουραστική αλλά όπως με όλα τα μηχανήματα όταν το μάθεις οι κινήσεις βγαίνουν αυθόρμητα, και αυτό το μηχάνημα μαθένεται εύκολα.
Ήχος και Έκφραση : (9)
Πολύ καλοί ήχοι. Σχεδόν το 80% των presets είναι άμεσα χρησιμοποιήσιμα και οι δυνατότητες είναι άπειρες με λίγο tweaking. Tο ελέγχο πότε μέσω του mpc και πότε με midi keyboard. Οι συνδέσεις είναι απλές και το latency ανύπαρκτο(?). Η ποιότητα ηχιτικά είναι αυτό που θα περίμενε κανείς από ένα τέτοιο μηχάνημα. Πολύ καλή αλλά καλύτερα αν έχεις κάτι να την περάσεις απο μέσα.
Λειτουργικότητα και Εργονομία : (7)
Δυσκολία στο χειρισμό λόγο μικρής οθόνης. Κατα τα άλλα το panel του είναι κατατοπιστικότατο και το μαθαίνεις εύκολα.
Αξιοπιστία : ( 8 )
Μεταλικό σασί, πλαστικό πάνελ. Όταν το πήρα ήταν σαν καινούργιο, δεν ξέρω τι χρήση έκανε ο προηγούμενος και εγώ το έχω σταθερά τοποθετημένο. Οπότε δεν ξέρω κατα πόσο αντέχει το πολύ τράβαλο. Φαίνεται να αντέχει και έχω διαβάσει ότι το χρησιμοποιούν αρκετοί σε stage.
Υποστήριξη : (0)
Υπάρχει το google.
Συνολική Αξιολόγηση : ( 8 )
Σίγουρα θα το αγόραζα ξανά αν πάθαινε κάτι. Έχει γίνει ένα από τα βασικά εργαλεία για beatmaking.