Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 22, 2012, 01:57:25 μμ
   Αρχική   Chat [On Line] Users: (1) Wiki [Not Available] Tools Αναζήτηση Ημερολόγιο Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Review για το EMU MO-PHATT  (Αναγνώστηκε 456 φορές)
Morris
Administrator
Χάθηκα στα Ανάκτορα
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

I didn't let the bastards get me down

Προφίλ WWW
« στις: Φεβρουάριος 06, 2009, 04:11:10 μμ »

Προϊόν : EMU MO-PHATT

Κατάσταση : Mεταχειρισμένο σε άψογη κατάσταση

Τύπος μηχανήματος : sound module/synth

Τιμή αγοράς : 62 GBP (71€)

Επεκτάσεις : Καμία

Έτος αγοράς : 2008

Έμαθα από : Μου το πρότεινε κάποιος φίλος όταν έψαχνα για κάποιο καλό hiphopadiko module. Χρησιμοποιείται αρκετά από αρκετούς.

Eυκολία Χρήσης : (7)
Δυσκολία στο χειρισμό λόγο μικρής οθόνης. Κατα τα άλλα το panel του είναι κατατοπιστικότατο και το μαθαίνεις εύκολα.

Λειτουργίες/Δυνατότητες : (7)
512 presets αν δεν κάνω λάθος με άλλες τόσες κενές θέσεις για user presets. Πολυφονία 64 φωνές. Arpeggiator και 12 tweaks που κάνουν τον ήχο όπως τον θέλεις. Επαναλμβάνω ότι η οθόνη είναι κουραστική αλλά όπως με όλα τα μηχανήματα όταν το μάθεις οι κινήσεις βγαίνουν αυθόρμητα, και αυτό το μηχάνημα μαθένεται εύκολα.

Ήχος και Έκφραση : (9)
Πολύ καλοί ήχοι. Σχεδόν το 80% των presets είναι άμεσα χρησιμοποιήσιμα και οι δυνατότητες είναι άπειρες με λίγο tweaking. Tο ελέγχο πότε μέσω του mpc και πότε με midi keyboard. Οι συνδέσεις είναι απλές και το latency ανύπαρκτο(?).  Η ποιότητα ηχιτικά είναι αυτό που θα περίμενε κανείς από ένα τέτοιο μηχάνημα. Πολύ καλή αλλά καλύτερα αν έχεις κάτι να την περάσεις απο μέσα.

Λειτουργικότητα και Εργονομία : (7)
Δυσκολία στο χειρισμό λόγο μικρής οθόνης. Κατα τα άλλα το panel του είναι κατατοπιστικότατο και το μαθαίνεις εύκολα.

Αξιοπιστία : ( 8 )
Μεταλικό σασί, πλαστικό πάνελ. Όταν το πήρα ήταν σαν καινούργιο, δεν ξέρω τι χρήση έκανε ο προηγούμενος και εγώ το έχω σταθερά τοποθετημένο. Οπότε δεν ξέρω κατα πόσο αντέχει το πολύ τράβαλο. Φαίνεται να αντέχει και έχω διαβάσει  ότι το χρησιμοποιούν αρκετοί σε stage.

Υποστήριξη : (0)
Υπάρχει το google.

Συνολική Αξιολόγηση : ( 8 )
Σίγουρα θα το αγόραζα ξανά αν πάθαινε κάτι. Έχει γίνει ένα από τα βασικά εργαλεία για beatmaking.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 06, 2009, 05:03:09 μμ από Morris » Καταγράφηκε

Sumotori
ΛΟΥΠΟΘΗΡΕΙΑ Α.Ε
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

"Θα σου πω γαμησου ρε και θα κανεις χαβαλε" ;)

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 24, 2010, 09:34:25 μμ »

Προϊόν : EMU MO-PHATT
Κατάσταση : Mεταχειρισμένο σε άψογη κατάσταση
Τύπος μηχανήματος : sound module/synth
Τιμή αγοράς : £90
Επεκτάσεις : Καμία
Έτος αγοράς : 2009

Έμαθα από : Morris και διαφορα review στο net

Eυκολία Χρήσης : 8
Απλο και λιτο. Η οθονη του ειναι ενα μικρο θεματακι αλλα κατα τα αλλα ειναι user friendly. Μαθενεται πολυ ευκολα

Λειτουργίες/Δυνατότητες : 7
Τα tweaks μαζι με τους preset ηχους ειναι ικανοποιητικα αρκετα... Εχει και την δυνατοτητα αποθηκευσης των δικων σου preset οποτε ειναι μπομπα.

Ήχος και Έκφραση : 8

Ειναι αυτο που περιμενα να εχει. Καθαροι και ωραιοι ηχοι, αναλογα βεβαια και με την διαθεση.
Παιρνει 8 γιατι μερικες φορες ηθελα καποια tweaks στον ηχο τα οποια δεν καταφερνα να εχω

Λειτουργικότητα και Εργονομία : 8

Το μονο που δεν εχω καταφερει ακομα να συνηθησω ειναι το γεγονος οτι ειναι "rack" και ακομα δεν βρηκα καποια θεση ωστε να με βολευει ιδιαιτερα

Αξιοπιστία : 7

Φαινεται ανθεκτικο εξωτερικα με την καταλληλη προσοχη παντα. Μια φορα εφαγε τρελα και σαλταραν οι εντολες MIDI
αλλα με ενα reset ηρθε παλι στα κανονικα του

Υποστήριξη : 2

Οτι υπαρχει στον γουγλη...

Συνολική Αξιολόγηση : 7.5
Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος και εχει ποιασει τις παρουσες απαιτησεις μου.
Ωστοσο η θα επεκτεινω την sound library του
η θα παρω στο πλαι του και αλλα modulακια...
Καταγράφηκε

Love Love Gotta love the granpa! Love Love
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: